Drama actriţei Eugenia Şerban. Vezi ce-a păţit după o operaţie de scoatere a silicoanelor

Actriţa Eugenia Şerban trăieşte o adevărată dramă. Din dorinţa de a fi mai frumoasă, riscă să rămână mutilată pe viaţă. O aparent banală operaţie de scoatere a silicoanelor a avut consecinţe nebănuite. Sânii i s-au necrozat şi singura ei şansă de a se salva este o intervenţie chirugicală de extirpare a acestora.

RomaniaTV.net
03 nov. 2012, 19:49
Drama actriţei Eugenia Şerban. Vezi ce-a păţit după o operaţie de scoatere a silicoanelor

Eugenia Şerban este una dintre cele mai frumoase actriţe din România. În urmă cu 14 ani, pe când avea 29 de ani şi a devenit mamă, şi-a făcut implant de silicoane la o clinică din Italia. Toate au fost bune şi frumoase până acum şase ani, când din cauza kilogramelor acumulate a luat decizia să renunţe la silicoane.

„Silicoanele erau perfecte. Puteam să le mai ţin încă 20 de ani (….) Mai târziu, după ce am pus pe mine nişte kilograme, aveam sânii foarte voluminoşi, mă făceau să par prea masivă pe micul ecran şi am făcut o operaţie pentru scoaterea silicoanelor”, a povestit Eugenia Şerban într-un interviu la Antena 2.

Pentru că intervenţia chirurgicală nu era dificilă, actriţa a ales o clinică privată din Capitală. De şase ani nu mai are linişte. Durerile sunt insuportabile, iar sânii i s-au necrozat.

„Singura soluţie este să suport o operaţie prin care trece o femeie cu cancer la sân. Trebuie eliminat tot ţesutul afectat, apoi pusă proteză mamară”, a mai povestit actriţa.

Deşi situaţia pe care o trăieşte o macină zilnic de şase ani, nu are de gând să îl dea în judecată pe doctorul care i-a greşit operaţia. Ea spune că acest lucru nu ar ajuta-o cu nimic să-şi recapete sănătatea.