DRAMA ascunsă a lui DAN CAPATOS. Afecţiunea de care suferă fiul său în vârstă de 8 ANI

Dan Capatos a făcut dezvăluiri, în cadrul unei emisiuni tv, despre familia sa. Realizatorul a povestit cum și-a cunoscut nevasta, în urmă cu peste 20 de ani, și cu ce se ocupa pe atunci.

25 feb. 2019, 09:07
DRAMA ascunsă a lui DAN CAPATOS. Afecţiunea de care suferă fiul său în vârstă de 8 ANI

Dan Capatos a povestit că el și Monica erau implicaţi în alte relaţii, aceasta fiind la un pas de nuntă.

„A avut şi ea parte de expunere destulă, fiind jurnalistă mulţi ani. Aşa ne-am şi cunoscut, în redacţie (…) A venit natural pasul ei în spate, ea nefiind nici înainte dornică de mondenităţi. Ne-am cunoscut în redacţia unui ziar care nu a mai apărut”, a povestit Dan Capatos.

Dan Capatos a dezvăluit motivul pentru care S-A CERTAT GRAV cu Andreea Marin

„Ne-am cunoscut şi mai departe a trebuit să vedem cum facem. Eram fiecare prinşi în altă relaţie şi a trebuit să renunţăm la relaţiile respective pentru a forma o familie. Singurul dezavantaj era că ea trebuia să se căsătorească în scurt timp. Avea nunta şi a trebuit să o anuleze. Mă gândesc că ne-or fi iertat oamenii ăia. Sau pe ea, că pe mine nu cred. Oamenii aceia pe care i-a încurcat atunci. 20 de ani. Nu i-am promis niciodată măcar că vom rămâne până la final. Nu-mi place să fac promisiuni de genul ăsta. Am zis încă de la început că se poate întâmpla orice, dar trebuie să o luăm cu paşi mici. În paşi mici am ajuns la 20 de ani”, a mai spus Dan Capatos.

Andrei, copilul celor doi, are opt ani, iar tatăl lui a vorbit pentru prima oară despre el și despre afecțiunea pe care o are: „Andrei ştie ce face tati. Ştie şi prostiile pe care le-a făcut tati pe la TV. Generaţia aceasta este la curent cu tot ce se întâmplă acum sau ce s-a întâmplat. El doarme mare parte de timp când am eu emisiune, este un băieţel normal pentru vârsta lui. Este cuminte, cu cele mai bune note posibile, face sport. L-am dat şi la un sport de echipă, la fotbal şi dintr-un alt motiv. A moştenit pe linie paternă, de la mine, o valoare a colesterolului mai mare. Asta este moştenire. Până la vârsta de 12 ani nu are rost să intervii cu medicamente, iar sportul ajută”.