Dramă ca-n „Romeo şi Julieta”. Doi tineri din Bacău au încercat să se sinucidă

Poveste de dragoste desprinsă din "Romeo şi Julieta", la Bacău. Doi tineri au vrut să se sinucidă împreună din cauză că părinţii se opuneau relaţiei lor. Din fericire, cei doi au ajuns în cele din urmă la spital, unde au primit îngrijiri. Tatăl fetei, care este minoră, îl acuză pe iubitul acesteia de sechestrare.

RomaniaTV.net
09 iun. 2012, 05:59
Dramă ca-n „Romeo şi Julieta”. Doi tineri din Bacău au încercat să se sinucidă

Un tânăr de 19 ani şi o fată de 14 ani din Bacău au încercat să se otrăvească vineri seară. Fata fugise de acasă de două săptămâni şi se mutase la iubitul ei. Când tatăl minorei i-a descoperit, cei doi s-au închis în casă şi au vrut să se omoare.

Cei doi tineri au o relaţie de două luni, iar minora fugise de acasă pentru a locui cu iubitul ei. Când a fost găsită de părinţi, fata s-a încuiat în casă împreună cu tânărul de 19 ani şi, într-un gest de disperare, cei doi au încercat să se otrăvească. Dacă băiatul nu mai voia să trăiască fără iubita lui, gândul că aceasta ar putea muri l-a speriat şi mai tare, aşa că a chemat salvarea pentru a-i acorda ajutor medical.

„Noi am anunţat salvarea. Eu am vrut să mă omor, că am zis că poate mai sunt cu ea sau nu, iar ea s-a luat după mine. Eu am sunat salvarea să vină după ea”, a povestit Romeo de Bacău. „Ne-am otrăvit amândoi pentru că ne iubim şi vrem să rămânem împreună. Înţeleg că ea e minoră, dar dacă ne iubim…”, a continuat băiatul, conştient şi de faptul că relaţia lui cu o minoră contravine legii.

Fata de 14 ani este în clasa a VII-a şi spune că s-a mutat de bună voie în casa iubitului ei. „Tata a venit să mă ia acasă cu forţa, cu poliţia, cu tot tacâmul, iar eu şi prietenul meu ne-am otrăvit”, a povestit copila, adăugând că nu vrea să se despartă de iubit.

Cei doi tineri au fost transportaţi la spital, unde au rămas timp de câteva ore pentru a primi îngrijiri. Pentru că fata este minoră, tânărul de 19 ani ar putea fi acuzat de sechestrare, cu toate că fata spune contrariul. Tatăl elevei de clasa a VII-a este hotărât să depună plângere penală împotriva iubitului fiicei sale.