Drama cântăreţei împuşcate de soţ continuă: Mă ameninţă că ne omoară pe mine şi pe copii

O cântăreaţă din România trece prin clipe de coşmar. Drama Mariei Ghinea, artista împuşcată în cap de soţul ei, continuă după ce bărbatul a fost eliberat din puşcărie. Acesta o ameninţă că îi va omorî copiii.

RomaniaTV.net
24 feb. 2012, 13:21
Drama cântăreţei împuşcate de soţ continuă: Mă ameninţă că ne omoară pe mine şi pe copii

Au trecut aproape zece ani de când Maria Ghinea a primit o a doua şansă la viaţă. Împuşcată în cap de bărbatul alături de care a trăit coşmarul vieţii ei, femeia şi-a revenit după trei luni de comă. Timp de cinci ani şi jumătate, cel care a vrut s-o omoare a fost închis într-o puşcărie din Serbia, scriu jurnaliştii de la Cancan. Eliberat de curând şi însetat de răzbunare bărbatul o terorizează şi o ameninţă că îşi va duce la împlinire planul de a o ucide. Dar nu înainte de a-i omorî copiii.

„Îl suna pe Dragoş, fiul nostru. Mama voastră va privi cum cineva vă omoară, îi spunea el copilului. Mi-a transmis că va pune pe cineva să-mi omoare copiii şi pe mine”, a mărturisit Maria Ghinea, pentru Cancan.

Femeia spune că este terorizată de spaima că bărbatul îşi va pune în aplicare planul.

„Nu ştiu de ce a trebuit să trec prin asta. Nu i-am făcut niciodată nimic. Nu i-am greşit cu nimic. Am renunţat la tot pentru el. Am fost sclava lui opt ani”, a povestit Maria Ghinea.

Trauma lăsată de experienţa prin care a trecut o face pe Maria Ghinea să se teamă de toţi bărbaţii: „Nu voi mai avea o relaţie niciodată. Mi-e frică de toţi bărbaţii!”.