Drama care i-a umbrit Revelionul lui Dan Bittman! „Mi-am revenit și am cântat 3 spectacole”

Revelionul nu mai este de mult timp un motiv de bucurie pentru Dan Bittman. Chiar în ultima zi din an artistul a pierdut una dintre cele mai dragi ființe din viața sa. Este vorba despre tatăl său care s-a stins pe data de 31 decembrie 2011.

01 ian. 2024, 15:34
Drama care i-a umbrit Revelionul lui Dan Bittman! „Mi-am revenit și am cântat 3 spectacole”
Drama care i-a umbrit Revelionul lui Dan Bittman!

Drama care i-a umbrit Revelionul lui Dan Bittman! Dan Bittman este unul dintre cei mai iubiți și apreciați artiști din România și la fel ca și alți mari cântăreți de la noi, în ultima zi din an susține diverse concerte pentru ai bucura pe români.

Citește și Dan Bittman a pus ochii pe Delia! După ce a cochetat cu Denise Rifai, solistul de la Holograf e gata să facă o nouă cucerire: „E mortală!”

Drama care i-a umbrit Revelionul lui Dan Bittman!

În timp ce majoritatea oamenilor așteaptă cu nerăbdare trecerea dintre ani, pentru Dan Bittman, Revelionul nu mai reprezintă de mult timp un motiv de bucurie și asta pentru că în urmă cu câțiva ani și-a pierdut tatăl, chiar în această zi.

În acele momente grele, cei care i-au fost alături au fost colegii săi din trupa Holograf. Aceștia l-au susținut și l-au ajutat să își facă datoria față de fani și să cânte la cele trei spectacole pe care le avea programate, fără să le dea fanilor de gândit nicio secundă ce este în sufletul său.

„Tata a murit de Revelion 2011. Noi aveam 3 spectacole și, dacă nu era colegul nostru, care din păcate nu mai este printre noi, Mihai Coman, care mi-a dat pentru prima dată în viață o pastilă și mi-a zis: ”Stai liniștit”,, eram praf. Îl văzusem cu câteva ore înainte. Mi-am revenit și am cântat 3 spectacole”, a declarat Dan Bittman, potrivit Spynews.

Acest moment l-a marcat profund pe solistul trupei Holograf, care în fiecare an de Revelion cu un ochi râde și altul plânge.

Dan Bittman a mărturisit motivul pentru care nu s-a căsătorit niciodată

În urmă cu ceva timp, Dan Bittman a vorbit pentru prima oară despre un subiect pe care nu l-a dezbătut până acum. Mai exact, despre faptul că deși iubește o femeie și are trei copii cu ea, artistul nu s-a căsătorit niciodată.

Artistul a fost întotdeauna discret cu viața lui personală, iar când a venit vorba de detalii despre viața sa, Dan Bittman a avut grijă să nu spună mai mult decât este cazul.

Totuși, pentru admiratorii cântărețului a fost mereu un mister pentru că Bittman nu a ajuns niciodată la altar.

Deși cântărețul este împreună de multă vreme cu o femeie pe care o iubește la nebunie și cea cu care a făcut trei copii, acesta a decis să nu semneze niște acte pentru că nu e necesar, după spusele artistului.

De curând, Dan Bittman a decis să fie sincer și a recunoscut faptul că a fost la un pas de a ajunge în fața altarului, iar acela este și motivul pentru care a scris piesa care a făcut furori ”Ți-am dat un inel”.

Chiar și așa, căsătoria nu a mai avut loc, iar artistul a dat vina pe destins, spunând ”Așa a fost să fie”.

„Am considerat că nu e cazul. A fost un moment când era să se întâmple, nu a fost să fie. Datorită acelui moment, am creat piesa „Ți-am dat un inel”(…) 100% se schimbă (n.r. lucrurile după ce doi oameni se căsătoresc). Sunt oameni care nu pot trăi unul fără celălalt și care își dedică viețile unul celuilalt, ceea ce e foarte frumos”, a declarat Dan Bittman potrivit Libertatea.

„De câteva luni încoace, și am văzut că la mine a dat rezultate, mănânc după ora 14:00. Sar peste masa de dimineață, mănânc între 14.00 și 22.00, să zic, dar pot să mănânc orice.

Și pur și simplu am slăbit fără ca să fac niciun efort. Da, sunt ok cu mine, adică mă simt foarte bine așa. Mișcare. Mai mult mers de jur-împrejurul Herăstrăului. Da, am făcut sală, puțină sală, dar acum de câteva luni am lăsat-o(…)Niciun secret. Pur și simplu e fericirea de a trăi, de a fi, de a cânta. Serios, nu am un secret, nu am de astea… nu-mi fac buze, nu-mi fac la ochi”, a mărturisit Dan Bittman pentru Ciao.ro.

Citește și Metoda bizară prin care Dan Bittman a slăbit 7 kilograme ca prin minune: „Nici nu mi-e foame, nici nu îmi trebuie nimic. Mănânc și pâine”