Drama Corneliei Catanga: „Eram vânătă din cap până în picioare, nu respiram”

Drama Corneliei Catanga. Cântăreaţa a trecut prin momente cumplite la naştere, era cât pe ce să nu îşi cunoască familia. A fost aruncată sub pat de către bunică şi mătuşă, deoarece credeau că este moartă.

11 mart. 2021, 17:44
Drama Corneliei Catanga: „Eram vânătă din cap până în picioare, nu respiram”
Cornelia Catanga a trecut prin momente cumplite la naştere

Drama Corneliei Catanga. Artista de muzică lăutărească s-a născut prematur la doar 7 luni și cântărea doar 850 de grame. ”Eram vânătă din cap până în picioare, nu respiram. Sora mamei mele a spus ”aoleu, pentru neagra asta să se nenorocească sora mea”. Am fost aruncată sub patul în care era maică-mea.

Bunica mea mi-a spus că în momentul în care m-au luat într-o cârpă m-au aruncat sub pat pentru că eram neagră vânătă toată și nu respiram. Și au zis pe cine să salveze, pe maică-mea sau copilul. Sora mamei mele a zis că ia să vedem ce e cu fata și atunci am început să țip”, a spus Cornelia Catanga, în cadrul emisiunii „Showbiz Report”.

Citeşte şi: Andreea Mantea, acuzată de violenţă! Prima reacţie a vedetei tv: „Sunt extrem de dezamăgită” VIDEO

Drama Corneliei Catanga. S-a despărţit de Aurel Pădureanu

Cornelia Catanga a mărturisit în cadrul unei emisiuni tv că ea și soțul ei, Aurel Pădureanu, cântăreț de meserie, nu mai formează un cuplu. Artista a făcut nunta cu Aurel Pădureanu abia în 2014, când avea deja 56 de ani.

Din aprilie, eu și Aurel Pădureanu suntem despărțiți. A fost un motiv foarte bine întemeiat, cunoscut. De comun acord, stăm în aceeași casă. El stă la etajul 1, iar eu stau la etajul 2. Mâncăm separat, eu mănânc cu copiii, nora mea îl servește”, a spus Cornelia Catanga la Antena Stars.

Vreau să vă spun că am avut o căsnicie fericită. (…) Cei 33 de ani petrecuți împreună au fost o frumusețe. Acum, eu dacă am de transmis ceva, vorbesc cu copilul. (…) M-am certat, ca fiecare. Dacă spune cineva că nu se ceartă într-o relație, nu există așa ceva”, a mai mărturisit artista.

Pe lângă despărțirea de soțul ei, Cornelia Catanga are și probleme de sănătate. Artista a luat 26 de kilograme în plus în ultimele luni, totul din cauza faptului că nu a mai fost activă ca înainte:„Sunt atât de supărată că m-am îngrășat în 7-8 luni de zile. După problema pe care am avut-o cu stopul cardio-respirator, din cauza medicamentelor, am luat cred că 26 de kilograme. Am luat atâtea pastile, încât îmi era scârbă să mai beau și apă”.