Drama cumplită a uneia dintre cele mai iubite artiste de muzică populară. Doi iubiți i-au murit în brațe, la distanță de câțiva ani unul de celălalt

Una dintre cele mai iubite artiste de muzică populară de la noi are o poveste de viață impresionantă. Doi iubiți i-au murit în brațe, la distanță de câțiva ani unul de celălalt.

30 dec. 2021, 14:19
Drama cumplită a uneia dintre cele mai iubite artiste de muzică populară. Doi iubiți i-au murit în brațe, la distanță de câțiva ani unul de celălalt

Corina Dragomir, pentru că despre ea este vorba, a trecut prin clipe teribile, în urmă cu mai mulți ani, atunci când a pierdut pe rând doi dintre cei mai importanți bărbați din viața sa.

Prima nenorocire s-a produs atunci când interpreta de muzică populară avea doar 27 de ani. Iubitul ei de la acea vreme s-a stins chiar în brațele sale.

„Era inginer si i s-a facut rau, lucru neasteptat pentru ca nu avusese nicio problema. Noi nu ne gandim cat de usor se moare si oamenii mor exact cum mor puii de gaina. Nu s-a mai putut face nimic. M-am trezit asa deodata ca s-a dus. Din momentul ala mi-a fost foarte greu, n-am mai putut sa cant, am avut perioade de aproape 10 ani in care eu n-am mai cantat pentru ca chiar nu mai puteam. Am simtit ca s-a rupt ceva din mine si oricat de mult incercam sa revin la viata de dinainte imi era foarte greu”, a povestit Corina Dragomir, in urma cu cativa ani, potrivit Wowbiz.

Asta nu e tot, pentru că tragediile au continuat, iar la câțiva ani distanță, același destin nemilos l-a avut și cel de-al doilea bărbat din viața sa.

„Gluma asta proasta a vietii s-a repetat. Intre Craciun si Anul nou i s-a facut rau si a murit in bratele mele. Am fost foarte speriata in momentele acelea pentru ca eram numai noi doi in casa, nu a apucat sa spuna absolut nimic, nu a apucat sa strige sa spuna ca ii e rau, pur si simplu. Am realizat ca ii este rau pentru ca se zbatea intre viata si moarte. Am fost speriata, dupa aceea am simtit sentimentul de revolta pentru ca nu am putut sa il ajut, sa fac mai mult”, a mai spus aceasta.