Mesajele primite de Niculina Stoican, după moartea lui Petrică Mâțu Stoian. Val de critici din partea fanilor regretatului artist. Ce i-au reproșat aceștia

Niculina Stoican a fost aspru criticată de fanii regretatului artist Petrică Mâțu Stoian, după ce a postat câteva imagini de la filmările pentru emisiunile de Revelion.

16 dec. 2021, 11:55
Mesajele primite de Niculina Stoican, după moartea lui Petrică Mâțu Stoian. Val de critici din partea fanilor regretatului artist. Ce i-au reproșat aceștia

Niculina Stoican, una dintre cele mai apropiate persoane de Petrică Mâțu Stoian, a fost criticată de internauți, după ce a postat mai  multe fotografii de la filmările pentru emisiunile de Revelion. Artista a fost asaltată de un val de critici din partea fanilor regretatului cântăreț, care îi reproșau că ar fi uitat de maestru.

Niculina Stoican, prinsă şi taxată de poliţişti. Cu ce viteză circula artista în localitate

Moartea fulgerătoare a lui Petrică Mâțu Stoian a venit ca un trăsnet peste industria muzicii populare. Apropiații regretatului artist, colegii de scenă, dar și fanii au rămas șocați și îndurerați în urma tragediei.

În perioada sărbătorilor de iarnă, mai mulți artiști din țară au fost invitați să participle la numeroase ediții speciale, care vor fi difuzate de Crăciun și Revelion. Printre aceștia se numără și Niculina Stoican, una dintre persoanele apropiate ale regretatului artist.

Mai multe persoane au postat reacții negative, fiind deranjate de faptul că artiștii de muzică populară l-au uitat pe regretatul interpret Petrică Mâțu Stoian.

„Felicitări pentru emisiune, dar tare repede l-ați uitat pe dragul nostru Petrică Mîțu Stoian”, „Lipsește un om, un singur om… Aș vrea să dedicați cumva acest Revelion lui, maestrului Petrică”, „Ce îi pasă ei de omul ăla, nici cu gașca lui nu mai colaborează, nu se vede?”, „Bună seara, foarte frumos, dar era și mai frumos dacă era și Petrică. Dumnezeu să îl odihnească în pace”, acestea sunt câteva dintre reacțiile internauților.

Totodată, o altă fană a scris că ar fi trebuit să fie prezent în cadrul emisiunilor TV și Alin Gabriel Matei, cunoscut ca fiul de suflet a lui Petrică Mâțu Stoian.

Niculina Stoican, enervată de Cosmin Natanticu: „Nu i-a spus nimeni unde a venit?”

Niculina Stoican, enervată de Cosmin Natanticu la roast-ul despre Oltenia. Marţi seară, vedetele au luat la roast toate regiunile istorice ale țării, iar Teo, Vio și Costel erau pregătiți să comenteze tot ceea ce se întâmplă pe scenă. Primul care s-a pregătit să impresioneze a fost Cosmin Natanticu.

Ce avere are Niculina Stoican. Artista a investit sume uriaşe în ceasuri şi bijuterii

În această seară, vedetele au luat la roast toate regiunile istorice ale țării, iar Teo, Vio și Costel erau pregătiți să comenteze tot ceea ce se întâmplă pe scenă. Primul care s-a pregătit să impresioneze a fost Cosmin Natanticu.

Cosmin Natanticu, comediant cunoscut și fost concurent la Asia Express, a venit pregătit să stârnească hohote de râs cu roast-ul Olteniei. Înainte de numărul său de stand-up, a urcat pe scenă să ne încânte Niculina Stoican. Nantanticu a urcat pe scenă pregătit să impresioneze. El chiar și-a luat și costumul de mire, poate așa avea să aibă mai mult succes cu numărul său de roast.

Cosmin a început cu glume despre simbolul Olteniei, prazul. Comediantul a dorit să explice și ce sunt oltenii.

“Oltenii sunt oamenii pentru care Leana și Costel e un documentar. Oltenii sunt oamenii pentru care Fa e o notă muzicală, dar și un alint”, a zis Natanticu.

Craiova e considerată capitala Olteniei. “Poarta Sărutului este locul în care oamenii își fac același poze inedite la nuntă. (…) De fiecare data când s-ar auzi sub Poarta Sărutului un ‘te iubesc, fa’, vă jur că aș cumpăra televiziunea”, a mai zis Cosmin, stârnind hohote de râs.

După ce a terminat roast-ul se pare că doamna Niculina Stoican nu era prea mulțumită de ceea ce a auzit.

Dan Frînculescu, roast-ul Ardealului: N-aveți suficienți moldoveni încât să fiți capitala României

În doua ediție de „Râzi cu ROaST”, 30 noiembrie 2021, comediantul Dan Frînculescu a venit cu cel mai tare roast la adresa Ardealului: Ardelenii ar putea să mănânce lejer porc umplut cu porc, pe pat de porc, în suc de porc… Pentru ei palinca nu e doar o băutură, e o stare de spirt… Pentru cine nu știe, Dracula e personajul ăla fantastic care sfârâie când apare soarele ca pastilații la Untold.

Sergiu Mirică, roast-ul Dobrogei: Dacă nisipurile de aur se aflau la Constanța, erau duse de mult la amanet

În doua ediție de „Râzi cu ROaST”, 30 noiembrie 2021, comediantul Sergiu Mirică a venit cu cel mai tare roast la adresa Dobrogei: Atât de puțin îi pasă României de Doborgea încât o mai împarte cu alte două țări. Cu Ucraina și cu Bulgaria. Dobrogea e ca orfanul ăla din cartier pe care îl cresc toți vecinii… Taximetriștii din Constanța îi fac pe ăia din București să pară niște domni eleganți.

Cosmin Natanticu, Cristi Popesco, Dan Badea, Toma, Dan Frînculescu, Ioana Luiza, Sergiu Mirică sau Alexandru Banciu vor lua la roast Oltenia, Banatul, Ardealul, Muntenia, Dobrogea, Maramureşul, dar şi Bucureştiul, în vreme ce atmosfera de petrecere va fi întreţinută de Loredana, Niculina Stoican, Adda, Nea Marin şi şcoala de dans, Laura Lavric, Pindu, Minodora sau Marian Pavel, Amalia şi Vasilică Ceteraşu.