Fiul de suflet al lui Petrică Mâţu Stoian a plecat din ţară: „Am rămas al nimănui. Îmi este greu după tot ceea ce s-a întâmplat”

Inainte de a pleca in Suedia, Alin Gabriel Matei a fost invitat la Gala Etno 20, in cadrul careia a primit un trofeu in memoriam Petrica Mitu Stoian.

24 dec. 2021, 08:19
Fiul de suflet al lui Petrică Mâţu Stoian a plecat din ţară: „Am rămas al nimănui. Îmi este greu după tot ceea ce s-a întâmplat”

Petrică Mâţu Stoian a murit, la vârsta de 61 de ani, din cauza unor complicaţii făcute după vindecarea de Covid. Artistul era şi vaccinat, dar cu toate acestea s-a stins din viaţă la Spitalul din Reşiţa, lăsând în urmă po anchetă complicată, dar şi multă durere.

La cei 18 ani ai sai, Alin Gabriel Matei a fost extrem de marcat dupa moartea celui care i-a fost ca un tata. Ca sa-si regaseasca linistea, tanarul interpret a plecat sa-si petreaca sarbatorile de iarna in Suedia. Alin a primit si un trofeu in memoria lui Petrică Mâţu Stoian, iar momentul organizat de colegii de scena, la spectacolul de la Sala Palatului, l-a cutremurat.

Băiatul de suflet al lui Petrică Mîţu Stoian, gest emoţionant pentru regretatul artist: „Am rămas al nimănui” VIDEO

Cel care pentru Petrica Mitu Stoian a fost ca si un copil, a suferit enorm dupa pierderea artistului. Alin Gabriel Matei a ramas cu multe traume dupa pierderea lui Mitu si a decis sa se deconecteze de tot ceea ce a trait in aceasta perioada, intr-o vacanta, departe de casa.

Fiul de suflet a lui Petrică Mîțu Stoian vrea să îl facă mândru pe artist și după moarte! Alin a fost premiat
”Am plecat in Suedia, la matusa mea, pentru ca mi-am dorit sa ma recreez putin dupa toata perioada asta mai agitata, sa-mi reincarc bateriile si sa incerc sa ma detasez de tot ceea ce s-a intamplat. Imi este greu dupa tot ceea ce s-a intamplat de la pierdera lui Petrica Mitu Stoian.”, a declarat Alin Gabriel Matei pentru Star Popular.

Multi s-au intrebat de ce nu a fost invitat si Alin la spectacolul de Craciun de la Sala Palatului, unde ar fi trebuit sa cante si Petrica Mitu Stoian. Tanarul cantaret sustine ca nu a fost invitat, insa, momentul realizat de Constantin Enceanu, Steliana Sima si Mariana Ionescu Capitanescu l-a cutremurat.

Citește și: EXCLUSIV | Petrică Mîțu Stoian și-a prevestit moartea!? Fiul de suflet al artistului face dezvăluiri cutremurătoare: Ne-a zis că asta e ultima emisiune pe care o filmează!

”Eu nu am fost in distributia acelui spectacol. Imi pare bine ca spectatorii si-au exprimat dorinta ca eu sa fiu prezent, probabil distributia era deja facuta… probabil daca cei care au organizat spectacolul isi doreau sa fiu si eu prezent, veneam cu toata dragostea si toata bucuria. Am urmarit momentele din spectacol, foarte frumoase si emotionante. Am ramas placut surprins. Mi s-a facut pielea de gaina, m-a trecut un fior rece si m-am cutremurat.”, a mai spus Alin pentru Star Popular.

Inainte de a pleca in Suedia, Alin Gabriel Matei a fost invitat la Gala Etno 20, in cadrul careia a primit un trofeu in memoriam Petrica Mitu Stoian.

”Este un premiu in memoriam Petrica Mitu Stoian, sincer nu ma asteptam sa-l primesc. Insa, cei de la Etno, impreuna cu Cosmin Man, s-au gandit sa-mi faca aceasta bucurie. Inseamna foarte mult pentru mine si este de departe cel mai important premiu pe care l-am primit. Cred ca ar fi fost mult mai bine sa primesc altfel de premii, nu in memoriam. Sentimente de bucurie au fost mai putine.”, a mai marturisit Alin Gabriel Matei.

Băiatul de suflet al lui Petrică Mâţu Stoian a lansat o piesă în amintirea mentorului său.  Alin Gabriel Matei, băiatul pe care Petrică Mâțu Stoian l-a inspirat și ajutat în ultimii ani, i-a dedicat o piesă celui care i-a fost mentor. Regretatul artist s-a stins din viață pe 6 noiembrie, în urma unui șoc septic.

Tânărul cântăreț a vorbit despre ultima discuție pe care a avut-o cu regretatul artist. Alin și Petrică Mîţu Stoian au avut o relație strânsă, iar solistul i-a fost mereu alături și l-a îndrumat în cariera sa.  Înainte de a vorbi cu el, a filmat joi o emisiune pentru Revelion și chiar discutam înainte, chiar a spus că va fi ultima filmare, dar noi când am auzit nu ne-am gandit că așa ar trebui să fie, că este o vorbă spusă la supărare, la oboseală, în nicun caz că s-ar putea întâmpla o astfel de tragedie.

Niciun moment nu ne-am gândit, nimeni nu s-a gândit că va fi ultima dată, ne-am gândit că a spus așa că era obosit, nu mai voia să apară atât de des. În principiu, asta voia, să se relaxeze. Asta își dorea, și nu s-a gândit nimeni că asta va fi ultima filmare.Ne-am împrietenit, ne-am cunoscut în cadrul unui concurs. Era în juriu, eu era, concurent.”, a spus Alin Gabriel, la România TV.