Drama din viața Andreei Bănica. Artista și-a pierdut ambii părinți: ”Dimineața mă duceam la spital, plângeam, și seara cântam”

Artista a făcut câteva confesiuni despre o perioadă dureroasă din viața sa, mai exact momentul în care și-a pierdut părinții. Andreea Bănică a dezvăluit cum au murit aceștia, dar și cine i-a fost alături în toată această perioadă.

13 apr. 2021, 23:32
Drama din viața Andreei Bănica. Artista și-a pierdut ambii părinți: ”Dimineața mă duceam la spital, plângeam, și seara cântam”

Drama din viața Andreei Bănica. Cântăreața și-a pierdut părinții, la o distanță de doar doi ani de zile. Tatăl său a murit în urma unui accident, după ce s-a certat cu un vecin ar fi căzut și s-ar fi lovit cu capul de bordură. Aceasta a mărturisit că tatăl său a iubit-o mai mult ca pe sora sa, lucru pentru care aceasta a fost mereu geloasă.

„Țin minte că, în ziua aceea, eram îmbrăcată în roșu, mergeam la ziua lui Liviu Vârciu. Tata a murit în urma unui accident. Fusese la o onomastică, băuse și s-a certat cu un vecin. I-a dat un brânci și a căzut cu capul de bordură. Practic l-au lăsat să moară acolo. După înmormântare, la trei zile, a trebuit să urc pe scenă să cânt”, a spus Andreea Bănică Digi 24.

„Tatăl meu m-a iubit enorm, mă iubea mai mult ca pe sora mea, ea era geloasă. Eu am fost remarcată la 4 ani și jumătate de Adrian Păunescu. Tata m-a dus la el, la Teatrul de vară, și m-a chemat la București. Ne-a îndrumat la Casa Pionierului din Constanța. Îmi lipsește mult tata. Mă bucur că a apucat să vadă că mi-am luat prima mea mașina din banii obținuți din muzică”, a continuat ea.

Citește și: Soția lui Nelu Ploieșteanu, acuzații grave la adresa medicilor. Cum ar fi murit, de fapt, marele artist

Drama din viața Andreei Bănica. Artista și-a pierdut ambii părinți

Cântăreața susține că a fost mai apropiată de tatăl său decât de mama sa. Din păcate, înainte cu câțiva ani înainte să moară, după ce s-a pensionat pe caz de boală, conform spuselor artistei, bărbatul începuse să consume alcool și a căzut în patima băuturii, motiv din cauza căruia au avut certuri în familie.

„Eu am avut o problemă, mama mea nu era așa de caldă, iubitoare, eu vorbeam mai mult cu tata. Eu cu tata am vorbit când mi-am început viața sexuală, nu cu mama. După ce tata s-a pensionat pe caz de boală și a deschis un magazin unde vindea diverse, a avut probleme și a pierdut magazinul. Atunci a căzut în patima băuturii. Am suferit mult, pentru că el nu nici nu avea voie să bea alcool, avea diabet. Devenea nervos, recalcitrant. Erau certuri mari în familie. Ar fi avut nevoie de ajutor specializat atunci”, a mai spus Andreea Bănică.

Mama Andreeei Bălan a murit de cancer esofagian, la doar doi ani după soțul ei. Artista își amintește cu durere în suflet că dimineața mergea la spital la ea și plângea, iar seama mergea să cânte.

„Mama a murit după ce a murit tatăl meu. După doi ani, mama s-a îmbolnăvit de cancer esofagian. A fost cred prima femeie din România care a murit de cancer esofagian. Într-un an s-a stins. Eram pe val atunci, aveam așa mare succes. Dimineața mă duceam la mama la spital, plângeam, și seara cântam. Am avut noroc cu Lucian, care mi-a fost soț, soră, amant, tot. A avut grijă de mine și de banii mei”, a conchis ea.

Citește și: Oana Lis, prima reacție după ce tatăl ei a murit în Spania. „Nu se pune problema să-l aducem în țară”