Drama din viața Ginei Pistol! Cum a fost vedeta abandonată după divorț. Foarte puțină lume știe acest secret

Gina Pistol are o pooveste de viață extrem de tristă, despre care foarte puțină lume știe. Aceasta a fost abandonată de mama ei, aproape imediat după naștere.

17 feb. 2024, 20:02
Drama din viața Ginei Pistol! Cum a fost vedeta abandonată după divorț. Foarte puțină lume știe acest secret
Drama din viața Ginei Pistol! Cum a fost vedeta abandonată după divorț. Foarte puțină lume știe acest secret

În spatele zâmbetului radiant al Ginei Pistol se ascunde o dramă din copilărie, cauzată de deciziile părinților săi. Foarte puțină lume știe faptul că aceasta a avut o copilărie extrem de tristă. Din fericire, în prezent, prezentatoarea TV trăiește o poveste de dragoste frumoasă și a reușit să își construiască o familie superbă.

Citește și: Mariana Moculescu îi face praf pe Smiley și Gina Pistol: „A plecat cu boxerul în SUA, de ea spun că e boxer”

Gina Pistol este una dintre cele mai iubite prezențe din showbiz-ul românesc, iar de când formează un cuplu cu Smiley toți ochii au fost ațintiți asupra lor. Cu toate că internauții au avut mai multe îndoieli cu privire la durata relației lor, cei doi au demonstrat că formează un cuplu sudat. Mai mult, cei doi au devenit și părinți, iar viața lor s-a schimbat radical, odată cu nașterea fiicei lor, Josephine.

Despre trecutul Ginei Pistol se știu doar aspecte legate de cariera sa profesională, deoarece vedeta a preferat întotdeauna să evite subiectul familiei sale. Informațiile despre părinții săi au venit din partea bunicii blondinei, care a dezvăluit că Gina a aflat destul de târziu adevărul cutremurător din spatele unei decizii care i-a marcat copilăria: mama ei a decis să o abandoneze.

„Când sunt mici, copiii nu înţeleg multe lucruri. Pe parcurs, Gina a aflat adevărul. Taică-său nu a lăsat-o niciodată, el şi-a iubit mereu copiii şi a avut grijă să nu le lipsească nimic. Maică-sa, după ce a născut-o, la trei zile a lăsat-o la mine şi a plecat. Eu am crescut-o şi toată lumea din sat ştie asta. După ce l-a făcut şi pe frate-su a început să o ceară pe fată la ea. Şi eu m-am gândit că nu e bine să-i ţinem despărţiţi. Am lăsat-o să plece şi la mamă, dar tot noi am ajutat-o cu bani”, a declarat bunica vedetei într-un interviu pentru Libertatea.

Şi asta nu este tot. Dumitra Pistol a susținut că Gina şi tatăl ei ar fi reluat legătura, după ce a aflat tot adevărul.

„Ei îşi vorbesc, se înţeleg foarte bine, se sună de ziua lor. Eu, de exemplu, când gătesc ce-i place Ginuţei, şi se găseşte Emil pe la mine, îi dau pachet să-i ducă fetei. Şi se duce până la ea în faţa blocului să i-l ducă”, a mai spus bunica blondei pentru aceeași sursă.

Citește și: Gina Pistol și Smiley i-au enervat la culme pe fanii lor după ce au încercat să facă o glumă: „Chiar mi se pare foarte aiurea”