Drama familiei lui Răzvan Ciobanu la aproape un an de la moartea designerului

A trecut aproape un an de la moarte lui Răzvan Ciobanu. Designerul şi-a pierdut viaţa în prima zi de Paşte. Părinţii nu pot merge la mormânt să-i aprindă o lumânare şi nici nu-i pot face parastas. Între timp dosarul morţii a fost clasat, iar multe întrebări au rămas fărăsărpuns. Cert este că nimeni nu a fost găsit vinovat pentru moartea sa.

RomaniaTV.net
19 apr. 2020, 06:29
Drama familiei lui Răzvan Ciobanu la aproape un an de la moartea designerului

Răzvan Ciobanu s-a stins din viaţă în urmă cu aproape un an, iar părinţii săi sunt şi acum îndureraţi şi probabil că durerea nu o să treacă niciodată.

Citeşte şi: Părinţii lui Răzvan Ciobanu, mesaj cutremurător pe Facebook: „Trebuie să plecăm. Vom lăsa totul aici, bani, maşină, casă”

Din cauza restricţiilor impuse de ordonaţele militare nu pot merge să-i aprindă nici măcar o lumânare.

Răzvan Ciobanu a murit anul trecut în urma unui accident petrecut în dimineața de 29 aprilie 2019. Chiar în prima zi de Paşte. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei. Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp aproximativ 700 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac.