Părinţii lui Răzvan Ciobanu, mesaj cutremurător pe Facebook: „Trebuie să plecăm. Vom lăsa totul aici, bani, maşină, casă”

Răzvan Ciobanu s-a stins din viaţă în urmă cu aproape un an, iar părinţii săi sunt şi acum îndureraţi şi probabil că durerea nu o să treacă niciodată. Recent, au postat pe Facebook un mesaj cutremurător, despre ce este cel mai important în viaţă.

RomaniaTV.net
07 mart. 2020, 10:29
Părinţii lui Răzvan Ciobanu, mesaj cutremurător pe Facebook: „Trebuie să plecăm. Vom lăsa totul aici, bani, maşină, casă”

Va veni vremea când trebuie să plecăm. Vom lăsa totul aici, bani, maşină, casă, oameni. Chiar dacă pare trist, acesta este adevărul. Fii om, fii corect, ajută, nu umili, respectă, iubeşte, trăieşte! Poate că azi eşti sus, dar mâine nu se ştie, este ultimul mesaj distribuit de părinţii designerului. 

Citeşte şi: BOMBA ZILEI! Proprietarul maşinii în care a murit Răzvan Ciobanu, condamnat la 3 ANI de ÎNCHISOARE. Ce au descoperit ANCHETATORII

„Vinovatul moral este Iulian Cercel”

Dosarul morţii lui Ciobanu a fost clasat, spre nemulţumirea apropiaţilor. Avocata Laura Vicol, cea mai bună amică a lui Ciobanu, consideră că vinovatul moral este Iulian Cercel, proprietarul maşinii în care a murit Ciobanu.

Data morţii este 28 aprilie, a murit seara târziu, aproape de ora 23,00 şi a fost găsit apoi pe câmp, dimineaţa, la 7. Era singur în maşina, asta s-a descoperit şi la expertizare. A murit din cauza leziunilor, a fost aruncat prin parbriz şi ulterior greutatea maşinii l-a strivit.

A mers pe acel drum fără să apese pe pedala de frână, de aceea singura speculaţie pertinentă a fost că a suferit un atac cerebral. Nu există un raport INML pentru că toate organele au fost distruse, dar asta ar fi concluzia noastră firească.

Vinovatul moral este Iulian Cercel. În lunile de pseudo-amiciţie dintre ei, s-a inflitrat în viaţa lui într-o perioadă în care prietenii lui nu au auzit strigătele lui de ajutor. Nu se afla la faţa locului, i-a fost urmărit telefonul.

Iniţial, m-am gândit că Răzvan a fost bătut şi lăsat acolo, sau că a fost urmărit şi forţat să iasă de pe şosea. Dar nu s-a întâmplat asta. Îşi dorea mult să vină acasă, şi pentru că nu avea cum altfel, s-a urcat în maşina morţii”, a declarat Laura Vicol la România TV.

Decizie BOMBĂ a instanţei în dosarul lui Răzvan Ciobanu

Un executor judecătoresc a decis să îl cheme în judecată pe Răzban Ciobanu, după decesul acestuia, pentru a recupera o datorie pe care designerul o avea către o instituţie bancară. Cum Răzvan Ciobanu nu s-a prezentat la termenele stabilite de instanţă, a pierdut procesul.

Executorii judecătoreşti au început să trimită notificări pe la adresele la care a locuit designerul, inclusiv părinţilor, somându-l să se prezinte de urgenţă la biroul executorului, pentru a-şi plăti datoria, scrisori care nu fac decât să răsucească, acum, cuţitul în rana lăsată în sufletul celor apropiaţi, după decizia instanţei.

Admite cererea. Încuviinţează executarea silită astfel cum a fost formulată. Fără cale de atac„, au decis, recent, magistraţii.


loading...