Drama fără sfârșit a lui Bănel Nicoliţă. „Nu sunt bani de benzină, de mese, de nimic!”

Bănel Nicoliță a anunţat finalul proiectul fotbalistic de la Făurei, în care fostul internaţional român a investit sute de mii de euro! Echipa din liga a treia este aproape de faliment!

18 mart. 2022, 16:12
Drama fără sfârșit a lui Bănel Nicoliţă. „Nu sunt bani de benzină, de mese, de nimic!”
Drama fără sfârșit a lui Bănel Nicoliţă

Drama fără sfârșit a lui Bănel Nicoliţă. Fostul star de la Steaua (FCSB), AS St. Etienne şi FC Nantes a anunțat că CS Făurei se va retrage din Liga a III-a, din cauza problemelor financiare.

Drama fără sfârșit a lui Bănel Nicoliţă. „Nu sunt bani de benzină, de mese, de nimic!”

Bănel Nicoliță a revenit recent în țară după câteva luni petrecute în SUA şi a luat decizia radicală după o perioadă în care decisese să revină în proiectul de la Făurei. „Dragi suporteri, stimați apropiați, a venit momentul să spun că proiectul CS FĂUREI a ajuns la final. Implicarea mea este aproape să se încheie aici. Patronul Florin a dovedit neseriozitate în ultimele luni, salariile jucătorilor sunt în urmă, echipamentele nu sunt plătite, iar toate promisiunile sale financiare au fost doar minciuni. Mi-am dat toată silința, la fel și frații mei, am construit o echipă bună, însă această echipă nu se poate susține singură, e nevoie de bani. Săptămâna asta nici nu am mai pus antrenamente fiindcă nu sunt bani de benzină, de mese, de nimic. Sâmbătă avem meci, nu avem bani de arbitraj”, a transmis Bănel Nicoliţă.

Bănel Nicoliță s-a iubit cu o vedetă de top! „Era milionară! Nu am agățat-o, am fost agățat!” VIDEO

„Domnul primar a fost lângă echipă de câte ori a putut, tot respectul pentru participarea sa. De acum încolo, domnia sa și Consiliul Local trebuie să găsească o soluție. Este săptămâna aceasta la dispoziție, am depus chiar și cerere oficială la primărie, așteptăm răspuns. Dacă nu se va putea săptămâna aceasta, sâmbătă va fi ultimul meci al echipei și ne vom retrage din liga a treia. Jucătorii nu au nicio obligație să joace neplătiți, este inacceptabil. Am venit să joc și să antrenez, bani nu pot să mai aduc de acasă. Dacă vă pasă de fotbal și de echipă, domnilor, e timpul să veniți cu o soluție financiară!”, a mai precizat Bănel Nicoliță.

Bănel Nicoliţă a refuzat o sumă-record pentru a participa la Survivor România 2022. Ce a ales să facă în loc să meargă în Republica Dominicană

Din caza proiectului de la Fărei, Bănel Nicoliţă a divorţat de soţie şi a plecat la muncă în America. S-a spus că acest pierduse toată averea de pe vremea când era fotbalist şi că a fugit din ţară de teama interlopilor cărora le datora importante sume de bani. Cristina, fosta nevastă a lui Bănel Nicoliţă, a intrat în depresie, iar pentru a trece peste aceste momente dificile a fost nevoită să ia din ce în ce mai multe medicamente și a apelat la ajutorul unui psiholog. Fostul fotbalist a pierdut în jur de 300.000 de euro în proiectul CS Făurei!

Bănel Nicoliţă, despre divorţ: „Cea mai mare greşeală a fost că am venit la Făurei. Casa i-a rămas soţiei”