Dramă fără sfârșit pentru Aurel Pădureanu. Moartea Corneliei Catanga l-a distrus total: „Nu mai sunt bun de nimic. Părăsire totală”

Aurel Pădureanu nu reușește să treacă peste suferința cauzată de moartea soției sale, Cornelia Catanga. Cu toate că au trecut doi ani de la moartea acesteia, bărbatul este încă doborât de durere. Acesta ia în calcul să organizeze un concert memorial.

27 iul. 2023, 15:53
Dramă fără sfârșit pentru Aurel Pădureanu. Moartea Corneliei Catanga l-a distrus total: „Nu mai sunt bun de nimic. Părăsire totală”
Dramă fără sfârșit pentru Aurel Pădureanu. Moartea Corneliei Catanga l-a distrus total: „Nu mai sunt bun de nimic. Părăsire totală”

Aurel Pădureanu, ajuns la vârsta de 72 de ani, este doborât de durere. Moartea soției sale, Cornelia Catanga, l-a lăsat pe acesta într-o stare extrem de nefericită, fiind complet derutat. Acesta nu reușește să depășească perioada de doliu, iar suferința deja s-a instalat profund în sufletul său. Cornelia Catanga a plecat dintre noi în urmă cu 2 ani, iar Aurel Pădureanu a mărturisit într-un interviu acordat pentru Viva că nici acum nu realizează că interpreta de muzică populară nu mai este alături de el.

Citește și: Aurel Pădureanu se retrage în biserică pentru a trece peste moartea Corneliei Catanga: „Nu pot uita o așa femeie. Am iubit-o enorm”

„Am fost și la mormânt la Cornelia aseară. Era pustiu în cimitir. Nu era nimeni. La ora 19 era un singur om în cimitir. Părăsire totală. Am mers cu flori. Eu a doua zi nu mai sunt bun de nimic, când mă gândesc că e acolo Cornelia. Nu știe nimeni ce este în sufletul meu. Numai prin situația mea să nu treci. Pe mormânt dau cu o soluție, altfel se face urâtă marmura aceea albă de la soare. Așa se întreține. Am plecat foarte trist că ea nu mai este printre noi. M-am rugat la Dumnezeu, și parcă nici acum nu îmi vine să cred că soția mea, Cornelia mea, e acolo. Nici la ora actuală nu mi-am revenit. Nu pot să cred așa ceva”, a declarat Aurel Pădureanu.

Aurel Pădureanu organizează un spectacol tribut

De o bună perioadă de timp, soțul Corneliei Catanga se gândește să organizeze un spectacol în memoria uriașei interprete. El a realizat și o listă cu artiștii care ar trebui să participe la concertul tribut.

„M-am gândit la câțiva artiști, printre care și Loredana, care să vină și mă ajute și pe mine să pot să-i fac Corneliei un spectacol în memoria ei. Sper să nu mă refuze. Marele meu regret este că ea nu a avut parte de o înmormântare așa cum trebuie. Și dacă nu am reușit acest lucru, măcar spectacolul să pot să îl fac așa cum merită un mare artist, care a fost Cornelia mea”, a mai spus el.

Cornelia Catanga, cântăreața de muzică lăutărească, a murit în data de 26 martie 2021, la vârsta de 63 de ani, din cauza COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgență București.

Cornelia Catanga a fost internată la Spitalul Universitar de Urgență București în cursul zilei de joi, fiind infectată cu SARS-CoV-2, în stare gravă, adusă de o ambulanță. Din cauza stării critice și a comorbidităților, Cornelia Catanga a murit, vineri dimineața, în jurul orei 4. Cornelia Catanga a fost înmormântată în data de 27 martie 2021 la Cimitirul Ghencea 1, după protocol COVID.

Citește și: Imagini tulburătoare la parastasul de doi ani al Corneliei Catanga. Aurel Pădureanu, copleşit de durere: „Nu a fost niciun artist la parastas”