Aurel Pădureanu se retrage în biserică pentru a trece peste moartea Corneliei Catanga: „Nu pot uita o așa femeie. Am iubit-o enorm”

Suferința nu îl mai părăsește pe Aurel Pădureanu, care încă își plânge soția. Acesta nu o poate uita pe Cornelia Catanga, cu toate că au trecut deja doi ani de la moartea ei. Cel mai mult timp îl petrece la biserică.

23 iun. 2023, 16:57
Aurel Pădureanu se retrage în biserică pentru a trece peste moartea Corneliei Catanga: „Nu pot uita o așa femeie. Am iubit-o enorm”
Aurel Pădureanu se retrage în biserică pentru a trece peste moartea Corneliei Catanga: „Nu pot uita o așa femeie. Am iubit-o enorm”

Cu toate că au trecut doi ani de la decesul soției sale, Cornelia Catanga, Aurel Pădureanu încă nu și-a revenit complet. Uriașa interpretă de muzică lăutărească a plecat dintre noi la data de 26 martie 2021, la doar 63 de ani. Aceasta a lăsat în urmă un soț și un fiu, iar timpul nu a vindecat rănile sufletești ale acestora.

Citește și: Imagini tulburătoare la parastasul de doi ani al Corneliei Catanga. Aurel Pădureanu, copleşit de durere: „Nu a fost niciun artist la parastas”

Aurel Pădureanu nu reușește să treacă peste durere, însă a reușit să își găsească moduri prin care să își  mai mângăie sufletul. Artistul a mărturisit că merge foarte des la biserică pentru a-și găsi liniștea și pentru a se ruga. Acesta a mai povestit că nu poate să uite momentul în care a dus-o pe soția sa la spital și cum a fost îmormântată într-un sac.

„Suntem în regulă și eu și băiatul. În ultima perioadă am început tot mai mult să mă duc la Biserică, să mă rog pentru liniștea mea sufletească, îi cer Lui Dumnezeu să îmi dea liniște sufletească. Mă macină gândul că am dus-o pe Cornelia atunci la spital, de fiecare dată îmi apare în minte imaginea și vorbele ei în care îmi spunea . Plus că a fost înmormântată foarte urât. Știți cu toții că a fost pusă într-un sac și dusă la groapă. O artistă ca ea, la nivelul său, să fie îngropată într-un sac?…Nu se poate așa ceva. Este greu, mă roade treaba asta”, a spus Aurel Pădureanu pentru Click!

Aurel Pădureanu a mai vorbit și despre faptul că toți colegii de breaslă ai Cornelei Catanga au uitat-o pe artistă, iar mormântul ei nu e vizitat de prea multe persoane.

„Gândul meu și al fiului meu, Alexandru, ne este doar la ea. Vă dați seama că nu pot uita o așa femeie. Am iubit-o enorm, ne-am susținut necondiționat în tot ceea ce am făcut. Cornelia a fost uitată de toți colegii de scenă, la ea la cimitir nu vine nimeni să îi aprindă o lumânare. În general oamenii stau pe lângă tine atunci când ai bani, sau îți merge bine profesional. În rest nu. Prietenia este atunci când ai grătarul încins”, a mărturisit partenerul de viață al Corneliei Catanga.

După moartea Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu a declarat că se confruntă cu probleme financiare și este foarte dezamăgit de toți cei care l-au dat uitării în cele mai grele momente.

„Nicio cântăreață nu a dat măcar un telefon. Niciuna. Nu m-a sunat nimeni, nici cei cu care eram apropiați înainte de a muri Cornelia, să mă întrebe. Absolut nimeni. Am cântat pe cele mai mari scene alături de cei mai mari artiști. Ar trebui să le dăm valoare oamenilor când sunt în viață, nu după ce au murit”, a declarat Aurel Pădureanu, pentru CANCAN.RO.

Citește și: Gestul impresionant făcut de Aurel Pădureanu, când a dezgropat-o pe Cornelia Catanga: „Pe zi ce trece, dorul este tot mai mare”