Drama tinerei care a murit în timp ce se afla la muncă în Italia. În urmă cu un an, aceasta şi-a îngropat soţul

Noi detalii ies la iveală în cazul româncei din Ialia care a murit în timpul unei explozii. Aceasta avea acasă în România un băieţel de numai şase ani, şi a ales să muncească în străinătate pentru a-i oferi o viaţă mai bună copilului, după ce şi tatăl lui a murit anul trecut. Tânăra lucra de doar 10 zile.  

RomaniaTV.net
11 iul. 2016, 10:02

Femeia a fost prinsă sub tavanul care s-a prăbuşi, în urma exploziei. Atât bătrâna de care avea grijă, cât şi fiica acesteia au murit iar alte trei persoane au ajuns la spital cu răni grave.

Familia tinerei trece printr-o adevărată dramă, mai ales că în urmă cu doar un an şi soţul acesteia a murit.

Firma prin care a fost angajată tânăra a anunţat că va suporta cheltuielile de repatriere. Sora ei a plecat în Italia pentru a se ocupa de toate demersurile necesare.

Tânăra avea un băieţel care va rămâne în grija bunicilor.

Tragedia s-a produs în orăşelul Lavello, din provincia Potenza, în sudul Italiei. O butelie de gaz a explodat, iar în urma deflagraţiei au murit trei femei, o româncă de 31 de ani, şi două italience de care aceasta avea grijă. Alina Costea abia venise în peninsulă, în urmă cu 10 zile, şi era bucuroasă că îşi găsise destul de repede un loc de muncă.

Citeşte şi Soartă tragică pentru o româncă aflată la muncă în Italia! Femeia a murit în urma unei explozii