Dramă în familia unui celebru fotbalist. Fiica minoră a decis să părăsească familia

Fiica fostului portar rus Veacheslav Malafeev, în vârstă de 16 ani, a decis să plece din sânul familiei şi a se întreţine din cariera de influencer online. Aceasta a declarat faptul că "nu a văzut niciun motiv să rămână în familie".

RomaniaTV.net
03 mart. 2020, 15:26

Ksenia Malafeeva, în vârstă de 16 ani, a declarat faptul că relaţie dintre ea şi tătal său este bună, însă nu atât de apropiată. Mai ales în condiţiile în care acesta s-a recăsătorit după moartea primei soţii, mama Kseniei, într-un accident de maşină în anul 2011.

Citeşte şi:Faza săptămânii în fotbal. Un portar s-a făcut singur KO VIDEO

Aceasta a ales să trăiască separat de tatăl său, în vârstă de 40 de ani, un celebru fotbalist în Rusia, care a petrecut 17 de ani de carieră la FC Zenit Saint Petersburg și de a doua sa soție, Ekaterina Malafeeva. Potrivit presei locale, adolescenta este un „influencer” în devenire şi poate trăi din acest lucru.

Citeşte şi: Primul campionat din Europa, suspendat din cauza coronavirusului. Competiţia va fi întreruptă cel puţin trei săptămâni

Ksenia a povestit urmăritorilor săi faptul că relaţia dintre ea şi noua sa mamă nu este atât de bună, aceasta având un comportament diferit faţă de tatăl său. 

„Tatăl meu este mai bun decât ea (vitreg Ekaterina Malafeeva, 31 de ani). El este calm, nu țipă niciodată și poți găsi întotdeauna un compromis cu el. Mi-ar plăcea atât de mult să o am pe mama acum cu mine acum. Sunt atât de multe lucruri pe care vreau să le discut cu ea. ”” , a povestit aceasta.