Dramă în lumea muzicii populare. Cântăreaţa Mariana Piţigoi şi-a pierdut fiica

Cântăreaţa Mariana Piţigoi şi-a pierdut fiica bolnavă de cancer abdominal. Tragedia vine la doar câteva luni după ce artista şi-a pierdut şi nepoata de 17 ani care a făcut un stop cardiac. Îngenuncheată de durere, cântăreaţa Mariana Piţigoi le cere explicaţii medicilor.

RomaniaTV.net
17 sept. 2012, 08:42
Dramă în lumea muzicii populare. Cântăreaţa Mariana Piţigoi şi-a pierdut fiica

Viaţa a fost, într-adevăr scurtă pentru fata cântăreţei de muzică populară Mariana Piţigoi. Geanina Cherecheş a murit sâmbătă, la vârsta de 37 de ani, din cauza unui cancer abdominal galopant. Cu câteva ore înainte de a muri, ea a apucat să-şi vadă, pentru prima şi ultima dată fetiţa, îmbrăcată în uniformă de şcolăriţă. „A fost prea multă emoţie pentru ea. A văzut-o, a închis ochii şi a căzut în comă. A doua zi s-a prăpădit”, a povestit Maria Piţigoi celor de la cancan.ro.

Înmormântarea va avea loc, marţi, în cimitirul din Oradea, unde se află cripta familiei. Tot acolo, anul trecut, artista de muzică populară şi-a îngropat nepoata. Fiica cea mare a Geaninei a murit la vârsta de doar 17 ani, în urma unui stop cardiac. „Abia ridicasem piatra pe mormântul nepoatei mele celei mari. Când a văzut-o Geanina mi-a spus. Mami , mami, ce piatră funerară frumoasă. Aici să mă pui şi pe mine, lângă puiul meu. Şi uite că o ducem la gropă mai repede decât ne aşteptam”, a povestit cântăreaţa Mariana Piţigoi.