Drama incredibilă a Cezarei Dafinescu, după moartea soţului ei în accident de motocicletă

Cezara Dafinescu a fost citata ca inculpat intr-un proces intentat de o ruda de gradul 1 a fostului sau sot, omul de afaceri Gelu Fronea, decedat in urma unui accident de motocicleta.

30 mart. 2015, 09:26
Drama incredibilă a Cezarei Dafinescu, după moartea soţului ei în accident de motocicletă

Cezara Dafinescu a divortat la mijlocul anilor ’90 de George Motoi, actrita maritandu-se ulterior cu omul de afaceri Gelu Fronea, pe care l-a numit „iubirea vietii mele”, scrie wowbiz.ro. Fronea a murit insa in toamna lui 2003, in urma unui accident de motocicleta, iar necazurile s-au abatut asupra Cezarei. „Ma umflam de plans acasa, mancam intr-una, cu ochii la usa, asteptandu-l, facusem bulimie…eu care toata viata am avut un corp frumos si care nu am tinut cura niciodata”, a dezvaluit Cezara Dafinescu, care a trecut printr-o depresie severa.

Citeşte şi Viaţa bate filmul: Drama celei mai frumoase actriţe din România

Mai mult, actrita a avut probleme in justitie cu o ruda de gradul 1 a lui Gelu, Alexandru Fronea, care a dat-o in judecata, in februarie 2004, la cateva luni dupa moartea aceastuia, intr-un proces care a avut ca obiect Articolul 220 din Codul Penal, care spune.

Citeşte şi SCANDAL între Cezara Dafinescu şi Rodica Popescu Bitănescu. Află ce au de împărţit cele două actriţe

„Tulburarea de posesie-Ocuparea, in intregime sau in parte, fara drept, a unui imobil aflat in posesia altuia, fara consimtamantul acestuia sau fara aprobare prealabila primita in conditiile legii, ori refuzul de a elibera imobilul astfel ocupat se pedepseste cu inchisoare de la 1 la 5 ani”. Procesul nu a mai continuat, partile intelegandu-se in cele din urma. De atunci, Cezara locuieste in vila din Corbeanca a fiicei sale si a lui George Motoi, Raluca.