DRAMA Iosefinei Pascal. Tânăra a fost la un pas de moarte din cauza anorexiei

Iosefina Pascal, cunoscută în lumea pasionaţilor de jocuri pe calculator din România, ascunde o dramă despre care puţini ştiu. Acum doi ani, frumoasa tânără a fost aproape de moarte, din cauza anorexiei. Obsesia pentru un corp cât mai slab a adus-o la o greutate de 35 de kilograme şi numai după ce a realizat că ar putea muri în orice moment, Iosefina şi-a schimbat radical stilul de viaţă.

RomaniaTV.net
06 apr. 2015, 05:31
DRAMA Iosefinei Pascal. Tânăra a fost la un pas de moarte din cauza anorexiei

Iosefina a povestit pentru Cancan drama prin care a trecut. Tânăra a mărturisit că după ce a luat anticoncepţionale s-a îngrăşat câteva kilograme, motiv pentru care a redus drastic aportul de calorii.

„Între timp am avut şi o depresie şi am ajuns să restricționez caloriile de la 1000 la 300 pe zi, asta înseamnă doar una sau două portocale. În patru luni am ajuns la 35 de kilograme şi vroiam să slăbesc mai mult, nu realizam cum arăt şi eram în pragul leşinului mai tot timpul, masa musculară se atrofiase”, a mărturisit tânăra.

Chiar şi atunci când a ajuns să cântărească cu 15 kilograme mai puţin, Iosefina nu a conştientizat riscul la care s-a supus. Abia când a căzut din picioare şi-a dat seama că merge într-o direcţie greşită.

„Aşa m-am apucat de mâncat din nou, a fost un proces greu şi dureros atât fizic cât şi psihic, corpul nefiind obişnuit cu mâncatul. M-am apucat de sală şi în opt luni am ajuns la 48 de kilograme, cu o masă musculară bună şi definită”, a povestit Iosefina.

Acum, Iosefina are un regim alimentar normal şi îşi lucrează musculatura la sala de forţă.