Drama Iulianei Tudor. Poartă o mare durere în suflet: „Am vrut să mă fac medic pentru mama, ca să o fac bine”

Drama Iulianei Tudor. În vârstă de 44 de ani, prezentatoarea emisiunii „O dată-n viaţă”, de la TVR, este una dintre vedetele pe care o vedem mereu cu zâmbetul pe buze. Însă, poartă o mare durere în suflet, despre care puţină lume ştie.

15 oct. 2021, 12:18
Drama Iulianei Tudor. Poartă o mare durere în suflet: „Am vrut să mă fac medic pentru mama, ca să o fac bine”
Drama Iulianei Tudor

Drama Iulianei Tudor. Mama vedetei se află de ani de zile ţintuită într-un scaun cu rotile. După zeci de ani, prezentatoarea a vorbit despre greutăţile suferite de mama ei, care s-a îmbolnăvit de când vedeta avea doar 3 ani.

Citeşte şi: Irina Maria Mohora a devenit mamă pentru a doua oară. Prima fotografie cu fetiţa prezentatoarei TVR

Drama Iulianei Tudor

În urma unei operaţii suferite la coloană, mama Iulianei Tudor a rămas imobilizată în scaunul cu rotile. Vedeta a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruţă, de la PRO TV, unde a făcut dezvăluiri despre drama familiei sale.

Eu aveam 3 ani când mama deja avea probleme de sănătate. A avut o operaţie pe coloană şi a rămas cu o problemă motorie la ambele picioare.

A stat vreo doi ani numai prin spitale. Şi azi face recuperare de două ori pe an. Mama m-a trimis la bunica când eram mică. Este o femeie foarte puternică. Am vrut să mă fac medic pentru ea ca să o fac bine. Tatăl meu este şi el un erou”, a povestit Iuliana Tudor cu lacrimi în ochi, la PRO TV.

Iuliana Tudor, un nou sezon al emisiunii Vedeta populară

Iuliana Tudor se pregătește de un nou sezon al emisiunii „Vedeta populară”, difuzată la TVR 1. Recent, s-a dat startul preselecțiilor pentru cel de-al șaptelea sezon al emisiunii de talente.

Este o emisiune de talente pentru cei talentați și pasionați de folclor. Câștigătorul va primi, în afară de titlul de „Vedeta populară”, și un premiu în valoare de 100.000 de lei, așa cum au anunțat cei de la TVR.

Cei care vor să participe la preselecţiile sezonului şapte trebuie să demonstreze că ştiu folclor, că au voce şi dorinţa de a face publicul să se emoţioneze la muzica lor.

Pe lângă titlul de Vedeta populară, câştigătorul concursului va intra şi în posesia marelui premiu de 100.000 lei”, au anunțat reprezentanții Televiziunii Române.