Irina Maria Mohora a devenit mamă pentru a doua oară. Prima fotografie cu fetiţa prezentatoarei TVR

Irina Maria Mohora a devenit mamă pentru a doua oară. Prezentatoarea TVR a născut pe 21 august o fetiţă. Irina mai are un băieţel în vârstă de 5 ani.

22 aug. 2021, 18:47
Irina Maria Mohora a devenit mamă pentru a doua oară. Prima fotografie cu fetiţa prezentatoarei TVR
Irina Maria Mohora a devenit mamă pentru a doua oară

Irina Maria Mohora a devenit mamă pentru a doua oară. Prezentatoarea TVR a postat pe Instagram prima fotografie cu fetiţa ei, micuţa Zara Elena.

Irina Maria Mohora a născut

„Cât de frumoasă este viața acum că ai venit tu pe lume, Zara Elena.”, a scris Irina în dreptul imaginii postate.

Irina Mohora mai are un fiu în vârstă de 5 ani, pe nume Zian. După ce a venit pe lume primul copil, prezentatoarea tv a dezvăluit că ea şi  soțul ei și-au împărțit atribuțiile în casă.

„Ne-am împărțit, el îl mai duce la grădiniță și eu îl iau. În ritmul în care fac eu lucrurle, acum este nevoie de multă disciplină. Iar disciplina asta nu o pot face decât eu. Și atunci sunt foarte bine organizată și cumva lucrurile s-au aliniat frumos”, a declarat vedeta TVR anul trecut pentru Click.

Citeşte şi Sişu şi Bia Khalifa de la iUmor, un nou cuplu? În ce ipostază s-au pozat cei doi

Irina a jucat în serialul Antena 1 „Secretul Mariei”, acolo unde l-a avut ca partener pe Liviu Vârciu.

„M-au chemat într-o vară să dau o probă pentru acest proiect. După trei luni am luat castingul și am trecut de la omul de televiziune abia în formare, să spunem, la un actor amator.

A fost cu foarte multe emoții. Am și acum niște amintiri din prima zi de filmare, știu cu ce eram îmbrăcată, cum am deschis ușa platoului și acolo era actrița Olga Delia Mateescu. Am rămas blocată. Eram așa de emoționată, că îmi făceam curaj să îmi salut colegii.

Am jucat cu Liviu Vârciu, care a fost iubitul, soțul și tatăl copilului meu. Așa era în scenariul poveștii. Am avut niște scene care m-au scos din zona mea de confort, căci în serial a trebuit să procreem un copil. Au fost niște scene făcute cu o eleganță și cu o decență ieșită din comun” a povestit Irina, conform sursei citate.

Citeşte şi Fiica Anamariei Prodan a răbufnit. Ce spune despre Reghe: „Poate s-a așezat la masă să strângă resturile pentru ceva animal”


loading...