Primul deces de coronavirus în cazul unui cadru medical. Ambulanţier mort de Covid-19 la Suceava

Un ambulanţier de la SAJ Suceava a murit, marţi, din cauza coronavirusului. Bărbatul avea 53 de ani şi era izolat la domiciliu, acolo unde primea tratament pentru COVID-19.

RomaniaTV.net
07 apr. 2020, 17:51
Primul deces de coronavirus în cazul unui cadru medical. Ambulanţier mort de Covid-19 la Suceava

Bărbatul a început să se simtă rău în urmă cu aproximativ două săptămâni. În data de 30 martie a fost confirmat pozitiv, dar din păcate nu a mers la spital, încrezător că organismul său va învinge coronavirusul.

Din păcate, în ultimele zile starea i s-a agravat și marți, 7 aprilie, a murit acasă. „Suntem în stare de șoc, am pierdut un coleg foarte drag și nu ne vine să credem. Fac un apel la toți cei care se simt rău, să meargă la spital sau să ia legătura cu medicul de familie, să urmeze tratamentul recomandat”, a spus purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Suceava, potrivit monitorulsv.ro

Bărbatul lucra la Ambulanța Suceava de peste 20 de ani, la fel ca și tatăl lui, de asemenea ambulanțier la SAJ Suceava.

Până la această oră aproximativ 50 de angajați ai Stației Suceava a SAJ sunt confirmați pozitiv cu COVID- 19. Unul dintre ei se află internat la Terapie Intensivă.

Citeşte şi Medic rezident, lăsat pe străzi de proprietarul apartamentului în care locuia cu chirie: „A dat cu clor după mine”


loading...
Partenerii noștri