Ce conţine shaorma Hatz, a lui Dorian Popa. Care este ingredientul vedetă: „Evident că îl puteţi scoate”

Ce conţine shaorma Hatz, a lui Dorian Popa. Artistul a dat lovitura în afaceri, după boom-ul din imobiliare, are un succes incredibil şi preparatul care îi poartă numele la Shaormeria Băneasa. Şi-a creat propria rețetă de shaorma și cum putea să se numească, dacă nu Hatz shaorma.

04 mai 2023, 22:08
Ce conţine shaorma Hatz, a lui Dorian Popa. Care este ingredientul vedetă: „Evident că îl puteţi scoate”
Ce conţine shaorma Hatz, a lui Dorian Popa

Ce conţine shaorma Hatz, a lui Dorian Popa. În urmă cu un an, înainte de lansarea preparatului culinar, influencerul dezvăluia că orice shaorma Hâtz  conține usturoi, însă rămâne la alegerea fiecăruia dacă dorește sau nu îngredientul vedetă.

Citeşte şi: Câți bani câștigă Dorian Popa pe lună. După Lamborghini Huracan de 300.000 de euro, artistul vrea un nou bolid de lux. „Sunt genul de om care își găsește fericirea în mașini”

Ce conţine shaorma Hatz, a lui Dorian Popa

Va fi şi picantă, dar şi nepicantă. Orice shaorma Hâtz va avea usturoi. Evident că la alegerea voastră puteţi scoate usturoiul, dar eu zic să nu”, spunea Dorian Popa pe TikTok despre shaorma lui, chiar înainte de lansarea pe piață a preparatului.

Ingredientele pe care le conține shaorma Hâtz: cartofi (120g), carne (150g), varză (85g), castraveți (50g), ceapă (20g), pătrunjel (10g), roșii (60g), sos de usturoi (20g), ketchup (20g). În momentul de față, shaorma Hâtz costă 31 de lei.

Ce studii are Dorian Popa şi care a fost primul job

Cântăreţ, actor, compozitor şi antreprenor, Dorian Popa a venit cu sfaturi utile pentru tinerii care vor să aibă succes. El a avut un mesaj şi pentru tineri, în special pentru cei care văd în el un idol.

Nu mă consider un om atât de talentat, dar consider că Dumnezeu m-a făcut atât de muncitor, că suplimentez şi egalez balanţa în cel mai echilibrat mod posibil (…).

Am făcut Contabilitate şi informatică de gestiune la ASE, la buget, am terminat facultatea şi am lucrat în bancă, dar nu era de mine. Am fost concediat, ei voiau să mă dea afara, eu voiam să plec (…). Cred că Dumnezeu mă ţine cu picioarele pe pământ.

Înţeleg că îşi doresc de toate, e contextul în care trăiesc, cât mai mult, dar e şi foarte mult de muncă. Să nu mai caute căi de îmbogăţire rapidă, ci să obţină lucrurile în viaţă cu demnitate”, a spus Dorian Popa.