Sorina Manelista îl demolează pe Guță de pe patul de suferință. Conectată la aparatul de oxigen, șterge pe jos cu el. ”Ai mâncat salam alterat și pită pe capota mașinii”

Scandalul dintre Sorin Manelista și Nicolae Guță trece la un alt nivel. Aflată în mare suferință, cu probleme grave de sănătate, Sorina Manelista îi dă replica fostului ei iubit și coleg de scenă, după ce acesta a refuzat să o ajute financiar pentru a se opera.

18 iun. 2022, 14:21

În urmă cu mai bine de zece ani, Nicolae Guță și Sorina Manelista erau în topuri cu melodiile lor. Îi iubea și îi aprecia o țară întreagă. Cei doi nu au avut doar o relație de colegialitate, ci au trăit și o poveste de dragoste intensă. După ani buni, însă, cei doi au decis să o ia pe drumuri diferite, ba chiar Sorina alegând să se retragă din lumina reflectoarelor.

Acum, uitată de fani și de prieteni, Sorina imploră ajutorul tuturor celor care o pot ajuta. Bolnavă și tristă, Sorina are un singur vis, să trăiască. Chiar și așa, în asemenea condiții grele, Nicolae Guță continuă să-i întoarcă spatele femeii pe care, cândva, a iubit-o. Ba chiar i-a adus și acuzații grave.

Sorina Manelista, acuzații grave la adresa lui Guță!

Sorina

nu a rămas indiferentă și i-a răspuns cu aceeași monedă, vrând să arate lumii întregi cine este cu adevărat Guță. Iar acuzațiile au fost mai dure ca niciodată.

”Guță, dacă azi mori știi cum ești? Ce-am mâncat, ce-am băut și pe cine am strâns în brațe. Guță, tu toată viața ai știut să trăiești cu 3 lei pe zi. Tu nu mi-ai dat în viața ta nimic, porți ceas și inele și azi cumpărate de mine. Toți lăutarii noștri știau că tu luai jumătate din bani, iar eu împărțeam partea mea cu ei ca boschetarii, mie îmi rămâneau resturi. Doi ani mi-ai mâncat banii, eu nu am trimis nimic la măicuța mea. Eu nu mint, tu minți că nu ai frică de Dumnezeu.

Ai mâncat salam și pită pe capota mașinii, Guță, era alterat și mâncai așa. Ți-a căzut tocănița din farfurie și tu ai luat-o de jos și ai băgat-o în gură. Veneai la magazine second hand pe care le avea sora mea și îți umpleai portbagajul cu haine”, a spus Sorina Manelista pe TikTok.