Vali Vijelie a recunoscut: „Andreea Marin este pofta inimii”. Manelistul a făcut şi dezvăluiri despre colegii de breaslă iubăreţi: „Niciunul nu e cruce de-nchinat”

Vali Vijelie a făcut destăinuiri neaşteptate despre colegii de breaslă, dar şi despre alte vedete, în emisiunea La Măruţă, totul ca să evite să mănânce sosurile iuţi. Manelistul a dezvăluit cine este "pofta inimii", cine i-a dat cel mai mare bacşiş la o cântare, cine este colegul de breaslă care i-a tras ţeapă, dar şi cine este... cel mai iubăreţ.

26 mai 2022, 09:16
Vali Vijelie a recunoscut: „Andreea Marin este pofta inimii”. Manelistul a făcut şi dezvăluiri despre colegii de breaslă iubăreţi: „Niciunul nu e cruce de-nchinat”

Vali Vijelie i-a mărturisit lui Măruţă, în cadrul rubricii „Sosurile iuţi”, că cel mai mare bacşiş primit la un eveniment privat a fost în valoare de… 50.000 de euro. Cel care i l-a oferit i-a adus banii într-o geantă diplomat.

Am și martori, 50.000 de mii de euro bacșiș într-o seară. A venit un băiat, Andrei, avea tot timpul un diplomat cu bani. Eu, de felul meu, nu plec de la scenă. Și mi-a trimis o mie de euro, două mii de euro și a trimis pe cineva să mă cheme. Am refuzat. La un moment dat, a trecut la baie, mi-a zis că e ziua lui și își dorește mult să îi cânt și să mă duc la el”, a povestit Vali Vijelie.

Manelistul a dezvăluit, de asemenea, că actualul lui prieten Liviu Guţă a fost cel care i-a dat cea mai mare ţeapă. Cu mai mulţi ani în urmă, Vali Vijelie l-a invitat pe Guţă să cânte împreună la un eveniment şi, deşi acesta din urmă a acceptat, la eveniment nu a mai ajuns.

Liviu Guță. E prietenul meu, îl respect, dar el mi-a dat o mare țeapă. El tocmai făcuse melodia „4 nopți și 4 zile”, eu l-am sunat să ne vedem la un eveniment să cântăm, a zis ca e disponibil. Eu am venit la petrecere și l-am așteptat, îmi zicea mai am puțin, mai am puțin. La un moment dat, îmi zice primarul: până la urmă, vine Liviu sau nu? Eu i-am zis apoi primarului că daca nu vine Liviu nu mai vreau nimic, mai avea să îmi dea ceva, eu am rămas supărat în sinea mea pe Liviu. Acum vorbesc cu el. Am vrut să fac și o piesă cu el, are o voce incredibilă, dar i-as da un sfat: să pună mâna să își facă piese, că poate cânta orice„, a spus artistul în emisiunea lui Măruţă.

Citeste si Câte clase are Vali Vijelie. Manelistul nu s-a ferit să recunoască: „Nu mi-a fost niciodată rușine!”

Vali Vijelie a dat cărţile pe faţă: „Andreea Marin este pofta inimii”

Vali Vijelie nu s-a sfiit nici să vorbească despre… pofta inimii. Artistul a dezvăluit că atunci când a compus celebra piesă „Să iubeşti două femei„, care vorbea despre „pofta inimii„, o avea în suflet şi în minte pe… Ionela: „Era Ionela, știe publicul, de ce sa mint, a fost mare scandal atunci”. Măruţă a rămas în sfera „poftei inimii” şi a vrut să afle de la artist cine ar avea şanse să fie pofta inimii dintre Andreea Marin, Loredana Groza şi Anna Lesko. Vali Vijelie nu a ezitat şi a nominalizat-o pe Zâna Surprizelor, deşi a recunoscut că nu le-ar zice nu nici celorlalte două: „eu le-aș lua pe toate trei„. Totuși, artistul a precizat că niciodată nu i-a făcut avansuri unei persoane publice.

Un alt moment savuros a fost acela în care s-a abordat subiectul colegilor iubăreţ.

Ți-i spun pe toți, e vreunul cruce de închinat? Jean de la Craiova, Adi Minune, Nicolae Guță și Florin Salam, înainte să se însoare. Bărbații sunt de două feluri, care fac și care nu recunosc. Toți, Jean de la Craiova a fost, Adi Minune, pe Nicolae Guță l-a văzut toată țara, Florin Salam a fost fustangiu înainte”, a mai dezvăluit artistul.

Citeste si Cum explică manelistul Vali Vijelie tariful uriaș pe care îl cere pentru cântări! „Cu banii de Logan nu poți să cumperi Mercedes”