Drama lui Nelu Ploieşteanu. Mihăiţă, singurul băiat, a murit la 32 ani

Drama lui Nelu Ploieşteanu. Cântăreţul de muzică populară a trecut prin multe cumpene în cei 70 de ani de viaţă, însă cea mai mare durere a simţit-o când i-a murit băiatul. Mihăiţă avea doar 32 de ani şi suferea de boli grave, din cauza unui vaccin făcut la naştere.

02 apr. 2021, 09:00
Drama lui Nelu Ploieşteanu. Mihăiţă, singurul băiat, a murit la 32 ani
Fiul artistului s-a stins din viață în luna aprilie a anului 2018.

Drama lui Nelu Ploieşteanu. Fiul artistului s-a stins din viață în luna aprilie a anului 2018. Deși a fost adus pe lume complet sănătos, potrivit informațiilor de la acea vreme, tânărul s-ar fi îmbolnăvit de la un banal vaccin.

Mihaiță a fost astfel țintuit la pat zeci de ani, suferind de boli grave, și anume tetrapareză spastică și encefalopatie. Băiatul lui Nelu Ploieșteanu nu putea nici măcar să vorbească, asftel că mama lui, Elena, i-a fost mereu alături, stând la căpătâiul său până ce și-a dat ultima suflare. Artistul era distrus de durere când îşi îngropa singurul fiu.

Citeşte şi: Averea lui Nelu Ploieşteanu. Cui îi rămân banii regretatului artist: „Ştiţi de ce?”

Drama lui Nelu Ploieşteanu

Înainte de a-și înmormânta fiul, Nelu Ploieșteanu și-a pierdut fratele și soacra, pe care o considera mama lui. Aceasta s-a stins din viață la Spitalul Elias, din cauza bătrâneții, la 88 de ani, și a fost înmormântată la Slobozia.

Cât despre fratele său, Nelu Ploieșteanu povestea la acea vreme că bărbatul fusese dependent o lungă perioadă de timp de alcool, iar apoi intrase în depresie. Conform spuselor lui, ruda artistului ajunsese de nerecunoscut, din cauză că la moarte cântărea doar 35 de kilograme!

Acum 3-4 ani i-am luat două damigene de vin, două kilograme de ţuică… Până seara a terminat şi zece kilograme de vin şi două de ţuică şi banii pe care i-am lăsat (…) A intrat de un an într-o depresie. Nu mai bea, nu mai nimic… Nu ieşea afară, nu comunica… Dacă îl întreba cineva, îi spunea că nu are nimic. Avea 80 de kilograme şi acum mort avea 35 de kilograme. Nici n-a mai vrut să mănânce”, mărturisea artistul la Antena Stars, la vemea respectivă.

Carmen Harra a prevestit moartea lui Nelu Ploieşteanu

Carmen Harra a prevestit moartea lui Nelu Ploieşteanu. Prezicătoarea a intrat în direct la România TV şi a declarat că, în urma unor calcule, viaţa artistului se oprea la 70 de ani. Vedeta a oferit informații cutremurătoare despre cântăreț.

Potrivit mărturiilor sale, artistul a trecut printr-o cumpănă foarte mare și a declarat că era sceptică cu privire la însănătoșirea acestuia. Renumitul artist împlinise onorabila vârstă de 70 de ani în urmă cu aproape patru luni, mai exact pe 16 decembrie.

Nu, nu știam dar am fost la emisiunea cu cristi brancu si mi-a dat datele lui de naștere si viața lui se oprea la 70 de ani. Eu am spus si în direct ca nu cred ca mai poate sa traiasca din cauza ca s-a terminat firul vietii. Nu, nu a murit de Covid, a decedat ca atat a fost destinul lui”, ne-a mărturisit Carmen Harra.