Vacanță cu peripeții pentru Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia. Ce i s-a întâmplat fiicei lor în Tenerife

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia au plecat cu cele două fetițe ale lor în Tenerife. Este prima vacanță pe care o petrec în această formulă, de când s-a născut Alegra.

17 ian. 2023, 23:02
Vacanță cu peripeții pentru Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia. Ce i s-a întâmplat fiicei lor în Tenerife

Alice Cavaleru nu va uita prea curând vacanța în Tenerife. Partenera lui Vladimir Drăghia a povestit pe pagina sa de Instagram ce i s-a întâmplat când a ajuns acolo.

S-au bucurat de soare, de liniște, de timpul petrecut împreună cu fetițele, însă la un moment dat totul a luat o întosătură neașteptată. Alice Cavaleru a povestit că mezina familiei, Alegra, nu a fost prea încântată de ce se întâmplă în jurul ei și nu a avut o stare prea bună. Pentru micuță a început regresia somnului, ceea ce face ca starea ei de spirit să se modifice destul de mult. Mai mult, nu se poate odihni cum trebuie și din această cauză plânge mai mult decât de obicei.

„Nu puteam să pun degetul mai bine pe hartă pentru saltul ăsta de la patru luni + regresia somnului. Bine că mi-ați spus la postarea precedentă că se întâmplă și la alte case pentru că am uitat complet cum a fost la Zora. În schimb, îmi amintesc bine că precum Alegra, Zora dormea toată noaptea cu sânul în gură și se trezea la 10-15 min când îl scăpa, iar eu o tot mutam de pe o parte pe alta ca un zombie. Am luat-o de la capăt, deși mi-am zis că de data asta nu mai fac așa. În fața acestui ghem de iubire, am uitat tot ce mi-am promis și am hotărât să o țin la pieptul meu cât pot de mult”, a povestit Alice Cavaleru pe contul ei de Instagram.

Citește și Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia, clipe grele de Crăciun. Ce a păţit Alegra, fiica lor cea mică

Alegra Nova, fiica cea mică a cuplului Alice – Vladimir s-a născut în luna septembrie a anului 2022. Vedeta a ales să nască natural, așa cum a născut și prima dată. Micuța a primit nota 10 din partea medicilor, a avut 3,530 kg, și 53 de cm. Vladimir Drăghia a asistat la naștere, la fel cum a făcut-o, de altfel, şi la venirea pe lume a primei sale fiice. „Am ținut-o de mână ca în filme. Dacă se va putea (n.r. – în cazul celei de-a doua fetiţe), bineînțeles, este o plăcere. Este ceva la care nu aș renunța, clar aș vrea să fiu acolo. Am plâns amândoi, a fost foarte emoționant”, spunea Vladimir Drăghia.

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru sunt împreună de mai bine de șapte ani. Cei doi au ales să-și unească destinelele și în fața lui Dumnezeu în data de 21 iulie 2018, când au făcut o ceremonie cu totul specială, pe plajă. Zora, primul copil a cuplului, a venit pe lume chiar înainte de nuntă, în anul 2017.

Citește și Alice Cavaleru a născut pentru a doua oară. Prima imagine cu fiica ei şi a lui Vladimir Drăghia. Ce nume a primit