Drama Mihaelei, femeia lovită de o boală năpraznică chiar de ziua ei! Familia imploră ajutor, pentru ca tânăra mamă să se întoarcă acasă, la cei doi copii. ”Îmi vreau soția înapoi!”

Mihaela este o tânără mamă din Buzău care până nu de mult avea o viață fericită alături de soțul și cei doi copii ai lor. Viața sa și a familiei sale s-a întors la 180 de grade chiar în ziua în care a împlinit vârsta de 42 de ani. Femeia a ajuns de urgență la spital cu o banală durere abdominală, după care a suferit un AVC ce i-a dat complet viața peste cap.

20 sept. 2023, 13:58
Drama Mihaelei, femeia lovită de o boală năpraznică chiar de ziua ei! Familia imploră ajutor, pentru ca tânăra mamă să se întoarcă acasă, la cei doi copii. ”Îmi vreau soția înapoi!”
Drama Mihaelei, femeia lovită de o boală năpraznică chiar de ziua ei! Familia imploră ajutor, pentru ca tânăra mamă să se întoarcă acasă, la cei doi copii. ”Îmi vreau soția înapoi!”

Drama Mihaelei, femeia lovită de o boală năpraznică chiar de ziua ei! După ce a fost supusă unei intervenții chirurgicale grele, Mihaela a stat în comă timp pe nouă zile, având șanse de supraviețuire de 0,01%.

Citește și Ecaterina, fetița preotului Nicolae Dima, față-n față cu preotul-duhovnic Vasile Ioana. Copila și-a revenit miraculos din comă: „Azi sunt 100% bine și mă rog pentru copiii bolnavi, așa cum și alți oameni s-au rugat pentru mine”

Drama Mihaelei, femeia lovită de o boală năpraznică chiar de ziua ei!

După ce medicii din Buzău nu i-au mai dat nicio șansă, Mihaela a fost transferată la București, unde a suferit o intervenție pe creier care a fost un real succes.

Însă din păcate, AVC-ul i-a afectat memoria și partea dreaptă a corpului care acum este paralizat. Cu toate acestea, tânăra mamă are șanse să se recupereze însă tratamentul și toate ședințele de terapie sunt extrem de scumpe, peste puterea financiară a familiei sale care imploră ajutor pe rețelele de socializare din partea oamenilor cu suflet mare.

Soțul Mihaelei este disperat și spune că va face tot ceea ce este necesar pentru ca soția sa să revină acasă sănătoasă la copii lor.

”Îmi vreau soția înapoi! Atunci când credeam că am totul în viața, o soție care mă iubește, doi copii adorabili, o casă…destinul m-a pus în genunchi și mi-a luat ce am mai de preț pe lumea aceasta, mi-a luat PUTEREA! Mi-a luat de lângă mine mama la copii, mi-a luat TOT în acea zi! Știu că Dumnezeu e bun! EL, nu o să mă lase!

PROMIT, draga mea soție, să lupt cu toata ființa mea, așa cum ai făcut-o și tu de altfel ca să trăiești să fac tot ce e omenește posibil pentru a te salva! EU NU VAD VIATA FARA TINE!  Știu ca recuperarea ta sta în mâinile Domnului! Totodată, din păcate sta și în puterea banului!
PROMIT, cu orice preț ca voi strânge bănuț cu bănuț pentru a te salva! Voi căuta căi, soluții, nu știu cum, dar voi reuși! Așa să ne ajute Dumnezeu!

Titular: sotul Mihaelei

Zinca Constantin Cristian

Revolut:Euro IBAN: LT113250099932314818

BIC: REVOLT21

Revolut:Lei :RO16BREL0005536286350100

BRD:IBAN: RO74BRDE100SV57007901000

Nr contact:0727142585”, a scris soțul Mihaelei pe Facebook.

Drama familiei Mihaelei i-a impresionat pe oamenii de pe rețelele de socializare care au lansat o campanie de strângere de fonduri pentru a o ajuta să se recupereze.

”Dragi prieteni cu inimi mari, venim cu o rugăminte către dumneavoastră pentru a ne ajuta in următoare situație foarte grea pentru noi!
În aceste momente, Mihaela se lupta cu timpul și speranță pentru o șansă la viață!
Dumnezeu ne -a pus la o grea încercare prin sora mea mai mare, Mihaela. În ziua când a împlinit vârsta de 42 de ani, pe data de 26.07 , viața noastră s-a schimbat total!

În acea zi a ajuns la spital, dusă de către soțul ei, cu dureri mari abdominale, prezentându-se la UPU Buzău! După aproximativ 40 minute petrecute la majore UPU, a suferit un AVC (Hemoragie Cerebrală In Profunzime partea stângă). În urma investigațiilor s-a constatat că pe lângă acest AVC foarte grav, a suferit o ocluzie intestinala, fiind operată de urgență de ocluzie intestinala cu riscuri foarte mari!

Au urmat nouă zile dureroase și grele, ea fiind în stare de legumă (comă),9 zile in care nu i s-a dat șanse de viață, nici măcar 0,01% de supraviețuire, starea ei fiind gravă! Însă minunile le face Dumnezeu, prin oameni. Mihaela a reușit să fie transferata la București și operata pe creier, însă AVC -ul i-a afectat vorbirea, memoria și partea dreapta a corpului fiind paralizat. Având in vedere starea ei foarte gravă, cheltuielile pe care le presupune această recuperare îndelungată. Într-o clinica particulara, sunt foarte ridicate! Facem apel la sprijinul dumneavoastră prin donații după putere, ca Mihaela sa termine aceasta recuperare, sa se întoarcă acasă la copii și soțul ei!”, au scris oamenii pe rețelele de socializare”, au scris internauții pe rețelele de socializare.

 

Citește și Adda, mesaj ferm pentru medici, după ce a cheltuit 15.000 de euro doar ca să afle ce diagnostic are: „Prin asta trece un bolnav. Se pierde timp prețios”


Calendar 2024
Calendar 2024