Drama neștiută a lui Romeo Fantastik. A fost la un punct să cedeze: „Eram terminat, trebuia să mor, practic”

Romeo Fantastik este iubit și are o mulțime de fani, însă puțină lume știe povestea lui de viață și drama prin care a trecut în ultimii ani. Pe lângă decesul tatălui său, problemele de sănătate l-au făcut pe faimosul cântăreț să aibă cele mai negre gânduri.

26 ian. 2023, 09:53
Drama neștiută a lui Romeo Fantastik. A fost la un punct să cedeze: „Eram terminat, trebuia să mor, practic”
Romeo Fantastik probleme de sănătate: „Eram rablă, medical vorbind.”

Romeo Fantastik, câtărețul iubit de o mulțime de români a povestit pentru prima oară detalii mai puțin știute despre viața sa personală. Se pare că, în realitate, aceasta nu are cea mai fericită poveste. De multe ori artistul a fost cuprins de cele mai negre gânduri.

Totodată, Romeo Fantastik a povestit cât a durat lucru pentru piesa Carolina și a dezvăluit că urmează să facă colaborarea anului cu Tzancă Uraganu pentru o partea a 2a a piesei Carolina. Cântărețul a povestit și despre fiul lui, George, despre ceilalți copii care nu știu că el este tatăl lor, dar și despre iubita lui din prezent cu care își dorește nuntă.

Citește și: Şocul momentului pentru Tzancă Uraganu! Iubita manelistului, Alina Marymar, a făcut anunţul

Puțină lume știe prin ce dramă a trecut Romeo Fantastik. Ambii săi părinți au murit la o distanță foarte mică de tim, motiv pentru care Romep a decis să ia o pauză de la tot și să se mute în pustietate. Acesta s-a mutat în munți pentru o perioadă, iar când și-a revenit, s-a întors în țară, a înregistrat o piesă care a devenit hit și a înțeles că trebuie să continue cu muzica.

„Când a murit tata, mi-a luat tot cheful de viață. Practic am fost terminat și am plecat în Occident să îmi revin. Am stat acolo, am descoperit Elveția, munții, am stat numai în Alpi. Așa m-a chemat Nek odată la studio și am revenit. De atunci mi-a mai cam venit viața. Am avut numai pumni. După ce a murit tata, am mai sta puțin, a murit și mama, alt pumn. Atunci, după cum vedeți, m-am albit, dar mi-a trecut, sunt bine acum. Sunt bine, sănătos, pe sistem nervos.”, a declarat Romeo Fantastik pentru WOWbiz.

Romeo Fantastik probleme de sănătate: „Eram rablă, medical vorbind.”

După toată suferința legată de moartea părinților săi, Romeo Fantastik a avut parte de încă o lovitură dureroasă. Problemele de sănătate au început să apară, niciun organ nu mai funcționa cum trebuie, fiind diagnosticat cu diabet.

„Eram terminat, trebuia să mor, practic. M-am dus și mi-am făcut analizele. Aveam eu o tradiție a mea să nu merg niciodată la doctor, cea mai mare prostie. Aveam colesterolul praf…toate alea prin mine erau terminate. Eram rablă, medical vorbind. După un an de zile, mi-au ieșit toate analizele bune. Acum mă simt foarte bine, recunosc că mai am grijă la ce mănânc, mai fac foarte mici excese uneori, dar nu des. Nu îmi fac de cap, că îmi e și frică. Ar trebui să mă și apuc de sport.”, a mai spus Romeo Fantastik.

În cadrul emisiunii adat vestea anului, cel puțin pentru iubitori acestui stil muzical. În primul rând faptul că urmează să colaboreze cu Tzancă Uraganu și în al doilea faptul că duetul celor doi este o continuare a piesei Carolina.

„Carolina 2 este deja pregătită, numai că încă nu ne-am decis la beat, ce beat punem. Candidatul principal e Tzancă, bineînțeles. Dacă vă spun cât e beat-ul pe bune înnebuniți. Tzancă e colegul nostru la studio. E un băiat ok, foarte ok. E ca noi așa, nu e fițos, bengos, nu are nimic. E normal.”, a mărturisit Romeo Fantastik, la Bărbați vs Femei.

Citește și: Tzancă Uraganu şi Raed Arafat, întâlnire de gradul zero. Şeful DSU, ipostază rară, care i-a indus în eroare pe internauţi: „Am crezut că e Axinte”