Drama neștiută a Mihaelei Bilic. Motivul pentru care nu a avut niciodată copii: „Universul s-a opus așa un pic, a fost cinic”

Mihaela Bilic a stat de-a lungul timpul departe de presa de scandal și de lumina reflectoarelor, mai ales în ceea ce privește viața privată. Totuși, acum a decis să dezvăluie motivul pentru care nu a avut niciodată copii.

02 mart. 2023, 18:04
Drama neștiută a Mihaelei Bilic. Motivul pentru care nu a avut niciodată copii: „Universul s-a opus așa un pic, a fost cinic”

Mihaela Bilic este extrem de cunoscută pentru sfaturile de sănătate extraordinare pe care le oferă, fiind unul dintre cei mai renumiți medici. Aceasta este foarte activă atât în mediul online, cât și pe la emisiuni televizate. Cu toate acestea, ea nu a adus în discuție de prea multe ori viața ei privată. A reușit să se tină departe de camerele de filmat din acest punct de vedere, însă acum, invitată fiind la emisiunea lui Măruță, Mihaela Bilic a vorbit despre cel mai mare regret al ei.

Aceasta a mărturisit că, încă de la 20 de ani, și-ar fi dorit să devină mămică, însă Universul nu a fost de partea ei. Vedeta afirmă că acesta este cel mai mare regret al vieții ei, acum ajunsă la vârsta de 52 de ani.

Citește și: Adevărul iese la iveală! Mihaela Bilic, sentimente dezvăluite în legătură cu fostul soţ, actualul soţ al Andreei Berecleanu

„Din exterior, părea că sunt de invidiat, era viața pe care și-ar fi dorit-o oricine (…)Eram într-o relație de mai mult de zece ani. Aveam profesie, aveam viață personală deci totul părea că este cum trebuie. Singurul lucru la care mă amuz și spun de multe ori că Universul s-a opus așa un pic, a fost cinic și mi-a încurcat planurile este partea cu copilul. Eu țin minte că atunci când am terminat facultatea de Medicină, mi-am cumpărat o casetă video pe vremea aceea, cu gimnastică pentru gravide, eu nefiind gravidă (…) Atunci, le-am bifat pe toate și atunci, în acest context, le-am bifat pe toate și asta este foarte interesant, că nebuneala mea s-a produs când nu mai era nimic de făcut.’ a mărturisit Mihaela Bilic, în emisiunea „La Măruță’.

Adevărul despre despărțirea Mihaelei Bilic

Mihaela Bilic a trăit o poveste de dragoste intensă cu mediul esteticean Constantin Stan, care în prezent este soțul Andreei Berecleanu. Aceștia au fost împreună timp de peste 13 ani. Cu toate că lumea se aștepta ca relația dintre cei doi să dureze la nesfârșit, celebrul medic nutriționist a decis să încheie relația. Munca era primul factor care îi lega pe cei doi, ce se susțineau reciproc la orice pas.

„Sentimentul este de parteneriat, de fidelitate, de seriozitate, de treabă făcută împreună. Și când rămâneam doar noi doi vorbeam tot despre treabă. Ulterior, după ce am plecat, în locul meu a fost nevoie de trei fete care să facă treaba pe care eu o făceam de una singură. Aveam tot ce înseamnă relație cu pacienții înainte și după operații, vorbeam la telefon non-stop, aveam tot timpul o cască în ureche. Eu le preluam pe paciente înainte de a ajunge la doctor și le însoțeam până se vindecau. Am construit foarte mult împreună și am progresat foarte mult împreună”, a declarat Mihaela Bilic în emisiunea La Măruță, potrivit Fanatik.

Mihaela Bilic a fost nevoită să accepte și să treacă peste despărțire, mai ales în contextul în care, Constantin Stan și-a refăcut viața, formându-și o familie frumoasă alături de Andreea Berecleanu. Medicul nutriționist a povestit că, de asemenea, nu se aștepta la această alegere din partea lui, deoarece credea că are gusturi diferite.

„A fost ciudat pentru mine…decizia lui, pentru că eu când l-am cunoscut, avea alte principii. Mă rog, acum, lumea a continuat. Probabil că el a simțit nevoia”, a susținut Mihaela

Citește și: Mihaela Bilic vorbește despre efectele substanțelor psihedelice: „Pierdem din vedere beneficiile lor terapeutice”