Drama prin care trece Adda pentru a scăpa de boala Lyme. Tratament dur: „Mai am 17 luni de injecții”

Adda a dezvăluit că urmează un tratament dur pentru a se vindeca de boala Lyme, diagnosticul crunt pe care l-a primit în urmă cu ceva timp.

07 aug. 2022, 12:46
Drama prin care trece Adda pentru a scăpa de boala Lyme. Tratament dur: „Mai am 17 luni de injecții”
Drama prin care trece Adda pentru a scăpa de boala Lyme

Drama imensă prin care trece Adda pentru a scăpa de boala Lyme. Artista a făcut publice noi informații despre tratamentul pe care îl urmează în prezent, după ce a scăpat de seria de 26 de pastile pe care avea să le ia zilnic. Mai precis, urmează o perioadă de 17 luni în care trebuie să facă injecţii cu moldamin.

Adda, mărturisire cutremurătoare despre lupta cu boala. „Mi-a bubuit pielea, nu simţeam apa, mă sufocam!” VIDEO

„Tratamentul e complex. Iau și pastile, dar mai puține, și săptămânal fac injecție cu moldamin cu procaină, un pic de anestezic, pentru că substanța stă șapte zile în corp. Mai am 17 luni de injecții. Merg periodic la clinică pentru hiperbară și hipertermie. Sunt două proceduri care ajută corpul mult. Hiperbara este pentru oxigenarea și regenerarea celulară. Ajută în foarte multe afecțiuni. Iar hipertermia este o febră indusă de 40-42 grade care trece în câteva minute și care omoară bacteriile și virusurile și ajută corpul să elimine toxinele”, a declarat Adda pentru Ego.

Câţi bani a cheltuit Adda pe analizele medicale. Artista a fost diagnosticată greşit: „Medicii zic că nu ai nimic, că e de la cap”

Pentru că tratamente sunt foarte dure, efectele adverse sunt devastatoare. „Am dureri mari de oase, de mușchi, amețeală, oboseală. Cam ca atunci când aveam Covid. Nu mă simt prea bine pe moment”, a adăugat Adda.

Chiar dacă boala Lyme este contactată, de regulă, în urma mușcăturii de căpușă, artista spune că, în cazul ei, acest test a ieșit negativ. După mai multe investigații, Adda a aflat faptul că totul este ereditar, mama sa fiind, de asemenea, infectată: „La analiză e o proteină specifică mușcăturii. La mine a ieșit negativă. Eu nu am luat-o prin mușcătură. Se transmite de la mamă la făt, am luat-o congenital, nu am știut. Am aflat că are și mama după ce m-a pus doctorul să o testez și a ieșit pozitiv. Poți să ai această boală toată viața, să ai anticorpii, dar sistemul tău imunitar să fie puternic și să trăiești cu ea liniștit”.