Kamara, film emoţionant cu fiul său. Cum se simte micuţul Leon după prima operaţie în Turcia

Kamara dezvăluie noi detalii despre starea de sănătate a fiului său, Leon, care este tratat în Turcia. Micuțul a fost diagnosticat cu tripareză spastică.

28 mai 2019, 19:34
Kamara, film emoţionant cu fiul său. Cum se simte micuţul Leon după prima operaţie în Turcia

Kamara a postat un filmuleț emoționant în care apare alături de Leon. Micuțul se folosește doar de un braț, poartă pampers, cântărește 10 kilograme și are nevoie de supraveghere permanentă. Mușchii îi sunt scurți și genunchii încovoiați. Are mâna stângă și membrele inferioare inerte. Va face mai multe transplanturi de celule stem, iar, în final, ultimul test, încă o intervenție.

DRAMA URIAŞĂ a lui KAMARA. Fiul său se va trata în Turcia de o BOALĂ CRUNTĂ

Deși are trupul firav și e chinuit de boală, Leon uimește pe toată lumea cu puterea lui.

„Lupți ca un leu, micuțul meu, Minune de la Dumnezeu”, a scris Kamara și pe contul lui de Facebook, alături de o poză cu micuțul. Pentru a le arăta tuturor că fiul lui este pe drumul cel bun și e pregătit să lupte împotriva bolii, artistul a publicat și un filmuleț extrem de emoționant cu fiul lui, realizat după prima intervenție chirugicală din Turcia.

„Operația a decurs bine, urmează, deocamdată, zece zile de kinetoterapie, fizioterapie și injecții în mușchi. Astea vor fi făcute timp de șase luni. Pe 30 mai, va mai face un transplant… Stăm aici până pe 2 iunie. Vom ști atunci cum evoluează. Lui Leon i se mai administrează, injectabil, toxină botulinică, este pentru relaxarea mușchilor, ca să lucreze mai bine la kineto. Va continua tratamentul la București”, a declarat Kamara.

Kamara îşi tratează fiul în Turcia cu banii de la FERMA. Boala TERIBILĂ de care suferă micuţul Leon

Aproximativ 85.000 de euro este suma totală de care are nevoie Kamara pentru tratamentul lui Leon. Pentru fiecare intervenție dintre cele șase, una fiind făcută deja, artistul trebuie să plătească aproape 14.000 de euro, incluzând și costurile deplasării în Turcia. Dar mai e nevoie de ultimul examen medical, în Statele Unite, unde costul intervenției este de încă 100.000 de euro, sau în Germania, 50.000 de euro.