Dramă sentimentală în Alba. A vrut să-l împuşte pe amantul soţiei, dar i-a nimerit calul

Un bărbat din comuna Vinţu de Jos, judeţul Alba, a tras mai multe focuri de armă spre un consătean pe care îl suspectează că are o relaţie cu soţia lui. Nu l-a nimerit pe cel vizat, care se afla într-o căruţă, însă a rănit calul bărbatului. Agresorul deţinea ilegal arma. El a spus că că a găsit-o într-un grajd.

RomaniaTV.net
13 oct. 2012, 10:31
Dramă sentimentală în Alba. A vrut să-l împuşte pe amantul soţiei, dar i-a nimerit calul

Bărbatul, în vârstă de 55 de ani, din comuna Vinţu de Jos, a provocat scandalul chiar în centrul satului. Aflat în stare de ebrietate, omul a plecat sâmbătă dimineaţă de acasă, spre târg, în căutarea unui consătean pe care îl acuza că are o aventură cu soţia sa.

L-a găsit pe cel căutat în centrul satului, într-o căruţă, şi a tras în direcţia sa trei focuri de armă. Cel vizat de focuri, împreună cu mama sa, a reuşit să se adăpostească, însă unul dintre cai a fost rănit de gloanţe.

Poliţiştii l-au imobilizat imediat pe cel care a tras şi l-au dus la secţie, pentru audieri. Aceştia au stabilit că arma cu care bărbatul a tras era din 1939 şi fusese găsită într-un gradj, în urmă cu 10 ani.