Drama trăită de Adda, dezvăluită într-o carte: „M-a dat cu capul de beton, m-a lăsat pe jos și a plecat”

Drama trăită de Adda a fost dezvăluită într-o carte. Astăzi este una dintre cele mai apreciate artiste din România şi mai ales o femeie extrem de puternică, greu încercată de viaţă. Alături de primul bărbat din viaţa ei, a trăit clipe groaznice, de care aproape că nu vrea să şi le amintească.

15 nov. 2022, 17:44
Drama trăită de Adda, dezvăluită într-o carte: „M-a dat cu capul de beton, m-a lăsat pe jos și a plecat”
Drama trăită de Adda, dezvăluită într-o carte

Drama trăită de Adda, dezvăluită într-o carte. Cântăreaţa și-a lansat recent cartea autobiografică în care a vorbit despre primul bărbat din viața ei și modul în care acesta se comporta. Fără a-i dezvăluie numele, artista a povestit momentele dificile prin care a trecut alături de acest partener. Pe lângă faptul că îi provoca anxietate, era şi extrem de violent.

Citeşte şi: Adda, despre cele mai grele momente din viața ei: ,,M-am întors în întuneric, unde nu m-am simțit deloc confortabil”

Drama trăită de Adda, dezvăluită într-o carte

O să-i spun X, nu are niciun sens să îi pronunț numele. Întâlnirile durau maximum 30 de minute. De multe ori mă săruta și pleca brusc, apoi câteva zile nu îmi dădea niciun semn. X a fost primul bărbat din viața mea. Mă dezechilibra din toate punctele de vedere.

Îmi controla telefonul, mă suna noaptea și îmi spunea să deschid webcamul să vadă dacă sunt acasă. Îmi doream să scap de el, dar mereu reușea să mă manipuleze. Era pur și simplu posedat, inspirându-mi teamă și teroare. Era mereu agitat, dădea din picior și îmi provoca o stare de anxietate.

Era ca o bombă cu ceas gata să explodeze oricând. Cum a explodat și pe o alee din parc, cum a explodat și când i-am luat cadou un ceas mai ieftin decât își dorea. Nu a apreciat niciodată! A explodat și pe 14 februarie, la un restaurant. Mi-a zis să mănânc repede, dădea din picior și se uita urat la mine.

După ce am plecat, m-a lovit pentru că nu-i plăcea cum m-am machiat. A explodat și când mi-a spart telefonul în bucăți. Când m-a dat cu capul de beton lângă un club, unde m-a lăsat pe jos și a plecat. Mi-a dislocat maxilarul. M-a amenințat că-mi va face rău și dacă spun cuiva. Am mâncat câteva zile printr-un pai, în timp ce-mi dădea mesaje cu Iartă-mă!”, a scris Adda în cartea pe care a lansat-o.