Drama trăită de Adriana Ochişanu. Şi-au luat rămas-bun la Terapie Intensivă, apoi s-a stins din viaţă

Drama trăită de Adriana Ochişanu. Artista ascunde o mare durere în suflet, de care nu va scăpa niciodată şi anume dorul de tatăl ei. Bărbatul a murit după ce cântăreaţa şi-a luat rămas-bun de la el, la Terapie Intensivă.

29 iun. 2022, 17:20
Drama trăită de Adriana Ochişanu. Şi-au luat rămas-bun la Terapie Intensivă, apoi s-a stins din viaţă
Drama trăită de Adriana Ochişanu

Drama trăită de Adriana Ochişanu. Tatăl vedetei, un croitor vestit, s-a stins din viaţă pe când artista avea 23 ani. El e cel care i-a descoperit talentul şi a susţinut-o să urmeze o carieră artistică. Artista a povestit cu lacrimi în ochi cât de mult şi-a iubit tatăl.

Citeşte şi: Hoţii i-au spart maşina. Cântăreaţa de muzică populară este în stare de şoc: „Mi s-au taiat picioarele. A venit poliţia”

Drama trăită de Adriana Ochişanu

Am fost un copil rasfatat, iubit! Mama si tata mi-au oferit tot ce-i mai bun, educatie, dragostea fata de cantec, mama mi-a fost prima invatatoare. Tata m-a descoperit, nici nu aveam 3 anisori iar tata cand a auzit cum cant, a chemat-o repede pe mama sa ma asculte. 

Cu tata am avut o relatie foarte frumoasa, a fost un tata foarte bun. O singura palma am luat de la el, la fund! Tatal meu a fost un om plin de viata, era un om bun la suflet, isi dadea si haina de pe el. Cred ca bunatatea asta am mostenit-o de la tata.”, a declarat Adriana Ochisanu, în emisiunea Sub Lupă, potrivit Star Popular.

Tatăl artistei a suferit un accident vascular cerebral şi a fost internat de urgenţă. Medicii au fost rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire, iar Adriana a mers să-l vadă  pentru ultima dată. Vedeta trăieşte şi acum cu regretul că nu a putut face mai multe pentru părintele său.

Tata nu mai este. L-am pierdut cand aveam 23 ani, ii simt foarte mult dorul. S-a intamplat o problema de sanatate si in trei zile l-am pierdut, a avut un ictus cerebral. Am reusit doar sa-l vad la reanimare, sa-mi iau ramas bun si noaptea a plecat. Cand e vorba de tata, e un subiect foarte sensibil pentru mine. M-a marcat foarte mult trecerea lui in nefiinta, o spun cu lacrimi in ochi.

Si in prezent simt lipsa lui. Atat de mult mi-as fi dorit ca tatal meu sa-si cunoasca nepoata… lucrurile astea sunt dureroase pentru mine. A fost cel mai greu moment, sa-mi iau ramas bun de la tata atunci cand l-am petrecut pe ultimul drum. Mi-e dor de tata! Si as da tot numai ca sa-l vad pentru cinci minute.”, a mai mărturisit artista.