Drama trăită de Eli Lăslean. Puţină lume ştie prin ce a trecut „designerul Primei Doamne“: „Viața m-a încercat crunt”

Drama trăită de Eli Lăslean. Este unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi designeri vestimentari din România, însă puţină lume ştie că a trecut prin momente foarte grele. Recent, a vorbit despre experiențele sale, având rolul de mamă, dar și de tată.

15 mai 2023, 19:30
Drama trăită de Eli Lăslean. Puţină lume ştie prin ce a trecut „designerul Primei Doamne“: „Viața m-a încercat crunt”
Drama trăită de Eli Lăslean

Drama trăită de Eli Lăslean, cunoscută drept „designerul Primei Doamne“. Cu o experiență de peste 30 de ani în modă, vedeta şi-a spus povestea de succes, cu suișuri și coborâșuri, dar cu multă muncă, determinare și dragoste pentru frumos.

Numele ei este legat de personalități marcante ale României. De şapte ani se ocupă de vestimentația Primei Doamne, fiind responsabilă de aparițiile impecabile pe care le presupune statutul acesteia.

Citeşte şi: Designerul Eli Lăslean a făcut un milion de euro din modă. Ce spune despre colaborarea cu Carmen Iohannis

Drama trăită de Eli Lăslean, „designerul Primei Doamne“

Viața m-a încercat crunt. Mulți dintre cei care mă cunosc sau m-au urmărit sau le-am atras atenția prin lucrurile deosebite pe care le-am făcut au observat asta. În primul rând, cei din jurul nostru care ne cunoșteau știu că în urmă cu 25 de ani, în 1998, după ce pornisem această firmă, eram o familie frumoasă.

Am plecat spre București să mai cumpărăm două mașini de cusut și, pe Valea Oltului, un tir ne-a lovit și în loc să ajungem la târgul unde trebuia să ajungem, am ajuns la spital, soțul meu a fost accident foarte grav, un accident tragic, care până la urmă a dus la plecarea lui de aici după patru luni și ceva de agonie și de comă.

Viața noastră se poate schimba într-o fracțiune de secundă. Eu nu credeam că mie mi se poate întâmpla așa ceva, și totuși, când viața te scoate la tablă, dar nu ți spune lecția, trebuie să dai răspunsul.

A fost un moment în care m-am simțit responsabilă pentru că noi eram un cuplu foarte frumos și ne iubeam foarte mult și asta e apropo de cei care zic că dragostea durează 2-3 ani, nu e adevărat.

Durează 2-3 ani dacă e doar o îndrăgosteală, dar dacă este clădită pe un postament solid, dacă există un sistem de valori comun și dacă există acel drag, căruia unii îi zic chimie, adică să-ți fie drag de omul din fața ta, dragostea nu moare, ea trăiește și se dezvoltă și înflorește în fiecare zi pentru că e ceva ce merge natural, dar trebuie să fie un postament solid. Când e doar o aparență atunci dispare.

La noi a fost în primul caz și de asta durerea mea a fost cumplită, mi-au trebuit muți ani ca să-i fac față și să mă vindec. Într-un fel și a trebuit să preiau frâiele familiei, să devin capul familiei, probabil că în perioada aceea am fost într-o energie masculină.

Atât de frică mi-a fost că nu o să pot să mă descurc fără el pentru că era partenerul ideal, era sprijinul meu, era inginerul competent, era iubitul meu, prietenul meu cel mai bun, era perfect. De aceea probabil că am făcut și unele gesturi extreme.

Îmi aduc aminte la câțiva ani, la 3, 4 ani după aceea, am construit sediul meu de firmă, mi-am luat o mașină nouă și am deschis câte un magazin nou din trei în trei zile: Oradea, Craiova București.

Sunt foarte mulțumită de cum am reușit să trec prin această durere și să-mi desfășor viața, iar acum sunt la faza când încerc să-mi aduc aminte că sunt femeie; 30 de ani n-am avut timp să observ asta”, a spus Eli Lăslean, potrivit Spectacola.ro.