Scandal imens provocat de rochiile purtate de Carmen Iohannis. „Şi Brigitte Macron avea la fel! Şi Regina Letiţia a Spaniei, nu?”

Eli Lăslean, una dintre cele mai cunoscute creatoare de modă de la noi, le-a răspuns dur celor care au criticat ținutele purtate Carmen Iohannis la întâlnirile oficiale la care a participat alături de soţul său, preşedintele României.

11 mai 2023, 16:59
Scandal imens provocat de rochiile purtate de Carmen Iohannis. „Şi Brigitte Macron avea la fel! Şi Regina Letiţia a Spaniei, nu?”
Scandal imens provocat de rochiile purtate de Carmen Iohannis. "Şi Brigitte Macron avea la fel! Şi Regina Letiţia a Spaniei, nu?"

Scandal imens provocat de rochiile purtate de Carmen Iohannis. Unul dintre cei mai mari critici ai soţiei lui Klaus Iohannis este Cătălin Botezatu, care a acuzat-o pe Prima Doamnă că ar purta fusta mult prea scurtă,  interzisă în protocolul oficial al unor întâlniri la nivel înalt.

Citeşte şi: Cătălin Botezatu critică ţinuta purtată de Carmen Iohannis la încoronarea Regelui Charles al III-lea: „Comentabilă această alegere”. Val de aprecieri la adresa Principesei Margareta: „Impecabilă”

Eli Lăslean este cea care a creat ţinută purtată de Carmen Iohannis cu o zi înainte de ceremonia de încoronare a Regelui Charles al III-lea al Marii Britanii, în timp ce rochia purtată de Prima Doamnă în timpul ceremoniei de încoronare a fost creată de Irina Schrotter.

Carmen Iohannis a fost cel mai dur criticată pentru aparițiile sale în care a etalat o fustă sau o rochie mult prea scurtă, peste genunchi, iar Eli Lăslean a ţinut să le închidă gura contestatarilor.

Citeşte şi: Carmen Iohannis a făcut furori în Argentina. Rar o vezi pe Prima Doamnă a României îmbrăcată astfel FOTO

„În ce privește problema fustei prea scurte, îmi aduc aminte de momentul vizitei președintelui Macron când și doamna Macron avea la fel, fusta mai scurtă. Și la Regina Letiția, nu? E cam la fel! Acum este o tendință în modă ca fusta să depășească genunchiul și întotdeauna încercăm ca ținutele să țină cont de trendurile din modă. Rochia este la fel ca și sufletul femeii. Până la urmă, eu asta urmăresc de fiecare dată ca femeia pe care o îmbrac să fie super fericită!”, a declarat Eli Lăslean pentru Click!.

Cătălin Botezatu a fost cel care a criticat apariția lui Carmen Iohannis la încoronarea Regelui Charles al III-lea, în ținuta asigurată de Irina Schrotter. „În ceea ce privește rochia, cred că trebuia puțin mai cambrată, acele pliuri care se văd ar fi trebuit mult mai atent lucrate, sau poate simplul fapt că a fost închis mantoul arată acest aspect șifonat. Prima Doamnă nu are cercei, are o cruciuliță, comentabilă această alegere. Trebuia să opteze pentru un clutch, așa cum are Principesa Margareta. Mă bucur însă că a asimilat rochiile și fustele care depășesc și acoperă genunchiul”, a afirmat Cătălin Botezatu.

Designerul a criticat și ţinuta purtată de Carmen Iohannis la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, create atunci de Andreea Tincu: „Nu s-a respectat lungimea mânecii. Este o rochie foarte prost lucrată, are peste tot cute din cusătură, trage din toate cusăturile posibile, parcă e şifonată! Decolteul este nepermis unei astfel de ceremonii. Părul trebuia obligatoriu strâns şi nu lăsat desfăcut! E inadmisibil!”.