Drama trăită de Mirabela Dauer. A fost mutilată de al doilea soț: „A început să dea în mine cu fierul de călcat”

Drama trăită de Mirabela Dauer. Pe plan profesional, lucrurile au mers foarte bine, este una dintre cele mai apreciate și iubite cântărețe de muzică ușoară din România, însă, în viața personală, a fost urmărită de ghinion.

01 dec. 2022, 10:29
Drama trăită de Mirabela Dauer. A fost mutilată de al doilea soț: „A început să dea în mine cu fierul de călcat”
Drama trăită de Mirabela Dauer

Drama trăită de Mirabela Dauer. Artista a avut o viață destul de grea, până la un moment dat, când a decis să pună stop suferinței prin care trecea. Cântăreața a fost maltratată de al doilea soț, potrivit declarațiilor sale în cartea sa autobiografică, unde a dezvăluit amănunte șocante. A detaliat și momentul care a determinat-o să divorțeze, după zece zile de spitalizare, în urma unei bătăi crunte din partea bărbatului care i-a luat, la divorț, și copilul.

Citește și: Mirabela Dauer, adevărul despre starea sa de sănătate. „Nu vreau să mor, nu vreau să zac!”

Drama trăită de Mirabela Dauer

Picătura care a umplut paharul a fost o întâmplare petrecută la mare, în 1980. Eram cu el şi copilul. Eu cântam pe litoral, aveam spectacol în fiecare seară, trebuia să câştig mulţi bani, pentru că aşa voia soţul meu. Într-o seară, după concert, m-am întors la hotel.

Popovici nu era în cameră. A apărut în scurt timp, beat, abia se mai ţinea pe picioare. A intrat în cameră, dar nu pe uşă, ci prin balcon. Şi, brusc, a început să dea în mine cu fierul de călcat. M-a mutilat. A făcut un scandal îngrozitor, toată lumea ieşise din camere să vadă ce se întâmplă‘, a povestit Mirabela Dauer în cartea biografică „Pe drumul vieţii”.

Unul dintre cele mai mari regrete este vizavi de fiul ei. Vedeta este dezamăgită de relația pe care o are cu fiul ei, Alexandru, și a declarat că acesta nu mai dorește să mai vorbească cu ea, deși ea a încercat să repare relația cu el.

Nu eu sunt în posibilitatea asta, poate că el, vreodată în viaţa lui, cât oi mai fi eu pe pământul ăsta, o să îşi dea seama că el a greşit vizavi de mine şi că tot ce a fost în viaţa lui, a fost o minciună. E făcut din mine, din sufletul meu, este un om deştept’, declara artista.