Drama trăită de Nicoleta Voica. Fratele ei a murit de cancer osos: „Îmi spunea că nu mai suportă”

Drama trăită de Nicoleta Voica. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, artista ascunde o mare tristeţe. Fratele artistei s-a stins din viață la 19 ani, din cauza cancerului osos. Asta după i-a fost amputat piciorul cu puțin timp înainte să moară.

25 oct. 2021, 14:29
Drama trăită de Nicoleta Voica. Fratele ei a murit de cancer osos: „Îmi spunea că nu mai suportă”
Drama trăită de Nicoleta Voica

Drama trăită de Nicoleta Voica. Puţini ştiu că artista a trecut printr-o perioadă foarte grea, şi-a pierdut fratele la o vârstă fragedă. După această pierdere, mama cântăreței a suferit foarte mult, murind şi ea tot de cancer.

Citeşte şi: Nicoleta Voica a slăbit 35 de kilograme. Cum arată artista acum şi ce meniu o menţine în formă FOTO

Drama trăită de Nicoleta Voica

Tot timpul stătea cu mâinile la cap și îmi spunea că nu mai suportă să audă cum face pământul pe sicriul lui Silviu”, a povestit Nicoleta Voica.

Totul a început în momentul în care, după o banală entorsă, tânărul a ajuns la medic, care i-a anunțat mama că va muri că fiul ei va muri.

Eram cinci fraţi. Lui îi plăcea să facă schimb de casete şi, într-o zi, în timp ce alerga a făcut o entorsă. Când m-am întors din turneu, l-am trimis la doctor.

A venit medicul și mi-a zis că are un fel de cancer osos. L-am dus la Timişoara. Acolo, medicul i-a făcut investigaţii şi la un moment dat, i-a spus mamei: „Mai aveţi copii, doamnă? Pe ăsta o să-l pierdeţi”, a fost vestea teribilă pe care a primit-o familia Nicoletei Voica.

Secretul căsniciei Nicoletei Voica

Nicoleta Voica și Alin Bagiu

s-au căsătorit pe 20 iunie 2020, spulberând criteriile legate de vârstă, întrucât bărbatul este cu 16 ani mai tânăr decât artista.

Cei doi au făcut legământul la Primăria din Timișoara, iar dacă Nicoleta a spus „Da“ cu fermitate, mirele s-a emoționat mai ceva ca un copil și a spus un „Da“ mai mult printre dinți, stârnind hohote de râs în jurul lui. În încercarea de a-l detensiona, femeia i-a dat doi pupici, pe care i-a „șters“ ulterior de pe buzele devenite roșii ale bărbatului.