Nicoleta Voica a slăbit 35 de kilograme. Cum arată artista acum şi ce meniu o menţine în formă FOTO

Nicoleta Voica a reuşit să slăbească peste 35 de kilograme, după operaţia de micşorare a stomacului, iar cel care o ajută să se menţină este soţul ei, Alin Bagiu, care are grijă de meniul artistei.

23 oct. 2019, 08:06
Nicoleta Voica a slăbit 35 de kilograme. Cum arată artista acum şi ce meniu o menţine în formă FOTO

Nicoleta Voica are acum 63 de kilograme datorită faptului că şi-a schimbat stilul de viaţă. Dacă înainte adormea la ora 2 dimineaţa şi mânca haotic, acum se pune în pat la cel târziu 23:00 şi are grijă să aibă trei mese pe zi.

DIETA-MINUNE a lui Neti Sandu. Vedeta arată uluitor la 60 DE ANI

„Nu fac sport, dar soţul meu mă ajută datorită cunoştinţelor despre nutriţie pe care le are. El a trăit mereu aşa, dovadă că nu s-a îngrăşat, nu are probleme de sănătate, este un tip foarte organizat. Avem o mică fermă, o livadă, şi putem spune că toate alimentele noastre sunt bio şi, cel mai important, respect cele trei mese”, a declarat Nicoleta Voica pentru Click!.

Mara Bănică a leşinat din cauza unei DIETE DRASTICE. Regimul care A DOBORÂT-O pe vedeta TV

„Dimineaţa ne facem un suc din smochine şi din alte fructe pe care le avem în casă, apoi bem cafeluţa cu miere. Fără lapte, pentru că nu prea e sănătos cel din comerţ, şi ne luăm nutrienţii alimentari: multivitamine, Omega 3, fibre, proteine. La prânz mâncăm o supă sau o ciorbiţă de pasăre de casă, de prepeliţe, şi aici avem grijă să le procurăm din curtea socrilor. Iar felul doi este întotdeauna din cărniţă de pui sau peşte, pentru că de porc nu prea consumăm, şi salate. La cină prefer ceva uşor. Ori o salată de vinete, ori ceva la cuptor”, a mai spus artista.

Anamaria Prodan A RECUNOSCUT! Dieta EXTREMĂ care o ajută SĂ SLĂBEASCĂ

„Între mese avem gustările: desert, fructe sau un baton proteic. Am întotdeauna grijă la cantităţi. Cât despre hidratare, pot să spun că am exclus sucurile acidulate şi beau doar apă”, a încheiat Nicoleta Voica.