Drama unei mame cu trei copii. Vezi ce a vrut să facă micuţilor din cauza sărăciei VIDEO

Momente emoţionante: o mamă disperată de sărăcie a vrut să renunţe la cei trei copii pentru că nu are cu ce să-i mai crească. A chemat acasă autrităţile, dar când a văzut copiii plângând, s-a răzgândit in ultimul moment. Sfătuită şi de inspectorii statului, a decis să-şi păstreze copiii. Scena dramatică a avut loc în Brăila.

03 sept. 2014, 11:39
Drama unei mame cu trei copii. Vezi ce a vrut să facă micuţilor din cauza sărăciei VIDEO

Daniela Moldoveanu are 39 de ani. Şi-a construit o familie, iar pe cei trei copii i-a crescut cu tot sufletul. De curând soţul a părăsit-o, iar femeia disperată că nu are cu cine să îşi lase copiii minori a renunţat la serviciu. Încet, încet greutăţile au doborât-o. Disperarea a fost atât de mare încât s-a gândit să-şi dea copiii în grija statului.

Trei fraţi de 5, 7 şi 17 ani bine crescuţi, sociabili şi foarte ataşaţi de mamă. Angajaţii de la Protecţia Sociala au sosit la solicitarea mamei să ia minorii însă aceasta s-a răzgândit imediat la vederea lor. Şi angajaţii Protecţiei Sociale şi-au dat repede seama că despărţirea micuţilor de mamă şi frate ar fi total nedreaptă. Au luat decizia să o ajute pe femeie.

„Îmi este foarte greu fara ei, nu pot sa stau fara ei, imi este foarte greu fara copiii mei si am luat decizia ca ei sa fie alaturi de mama si sa ii sprijin cu toata puterea mea si cu ajutorul lui Dumnezeu”, spune mama cu supărată.

Autorităţile i-au sărit femeii în ajutor. Mama copiilor va fi ajutată în găsirea unui nou loc de muncă.

Citeşte şi: Explicaţia halucinantă a femeii care şi-a abandonat cei patru copii pe o stradă din Timişoara


loading...