Drama unei refugiate scăpate din iadul ucrainean. Tânăra de 18 ani a fost violată de doi bărbaţi în Germania

O refugiată ucraineană, în vârstă de 18 ani, a fost violată de către doi bărbaţi în Germania, la Düsseldorf, în timp ce era găzduită la bordul vaporului-hotel Oscar-Wilde.

17 mart. 2022, 18:47
Drama unei refugiate scăpate din iadul ucrainean. Tânăra de 18 ani a fost violată de doi bărbaţi în Germania

Violatorii sunt un iranian în vârstă de 37 de ani şi un nigerian în vârstă de 26 de ani, şi deţin, amândoi, cetăţenia ucraineană. Potrivit informațiilor Bild, tânăra s-a închis după viol în camera ei și a sunat la o cunoștință care se afla și ea în Germania, chiar în Düsseldorf. Abia atunci a fost alertată poliția, iar ambii violatori se află acum în arest preventiv.

La momentul infracţiunii, pe navă locuiau în jur de 25 de refugiați. Vaporului hotel Oscar-Wilde era ancorat la cheiul Rinului în Dusseldorf, capitala landului Renania de Nord-Westfalia.

Germania se confruntă cu un aflux masiv de deplasaţi din Ucraina – de câteva mii de oameni pe zi. Primarul Berlinului Franziska Giffey – depăşită de sosiri în capitala germană – a cerut ajutorul statului federal.

Citeşte şi Un autobuz care transporta refugiaţi din Ucraina a fost implicat într-un accident groaznic, soldat cu 7 morţi şi 9 răniţi

Potrivit Bild, membri ai Poliţiei de Frontieră înregistrează ”tot mai mulţi refugiaţi care nu vin direct din Ucraina, ci, de exemplu, din Africa”.

Deputata germană Andrea Lindholz, din cadrul Uniunii Social Creştine (CSU) a reacţionat faţă de acest viol. „Autorităţile de poliţie trebuie să asigure în mod specific protecţia femeilor ucrainene prin controlarea adăposturilor. Scandalul de la Düsseldorf ne obligă să acţionăm imediat„, îndeamnă ea.

Preşedintele Sindicatului Poliţiei Federale germane Heiko Teggatz s-a exprimat, de asemenea cu privire la acest scandal. „Poliţiştii trebuie să facă totul, acum, pentru ca asemenea cazuri de viol teribile ca cel de pe vaporul hotel de la Düsseldorf să nu se înmulţească„, îndeamnă el. „O pedeapsă dură şi rapidă, urmată de o expulzare este singura limbă pe care o înşeleg autorii unor asemenea comportamente„, declară el.

Citeşte şi Marea Britanie oferă 350 de lire oricărui cetăţean care primeşte refugiaţi ucraineni. Exodul continuă, peste 2,6 milioane de oameni şi-au părăsit ţara, jumătate dintre ei au ajuns deja în Polonia


loading...