Drama unui livrator Tazz în Bucureşti: „Nici dacă stai 10 ore pe zi, 7 zile pe săptămână, nu ajungi la banii promişi de ei”

Drama unui livrator Tazz în Bucureşti. Un tânăr care lucrează part-time la unul dintre cele mai populare servicii de curierat a vrut să clarifice câteva aspecte în ceea ce priveşte acest job, legate de prgram, confort şi salariu.

21 mart. 2022, 23:07
Drama unui livrator Tazz în Bucureşti: „Nici dacă stai 10 ore pe zi, 7 zile pe săptămână, nu ajungi la banii promişi de ei”
Drama unui livrator Tazz în Bucureşti

Drama unui livrator Tazz în Bucureşti. Lucian Bulai a făcut două postări pe contul său de TikTok, unde a dezvăluit că nu totul este aşa cum se vorbeşte, începând de la program, care se face cu o zi înainte şi în funcţie de rating, până la salariu, care nu este unul foarte mare, incluzând chiar şi bacşişul.

Citeşte şi: Ce salarii au angajații Fan Curier. Iată cât câștigă lunar un șofer!

Drama unui livrator Tazz în Bucureşti

Aş vrea şi eu să vă împărtăşesc opinia cu privire la livratul mâncării, din perspectiva unui livrator, pentru că aud de multe ori, că e bine, e lejer, faci o grămadă de bani, te îmbogăţeşti. Trebuie să fii înarmat cu nervi de oţel, dacă faci cu maşina şi stai foarte mult în trafic, trebuie să ai mare răbdare cu clienţii.

Nici cu programul nu e chiar aşa, că ţi-l faci cum vrei tu. La Tazz, îţi faci programul cum îl prinzi, pentru că îl selectezi de astăzi pe mâine şi acel programator se deschide în funcţie de rating. Iar, de exemplu, acum stau de 43 de minute fără să primesc o comandă, pentru că nu o să mă plimb prin oraş cu maşina, când benzina e opt lei.

@lucianbulai020 Nu sunt doar beneficii…#tazz #tazzbyemag #livrator #livratoritazz #romania #fy #foryou #pentrutine #fyp #glovo ♬ Lofi nostalgic old music box(833007) – NARU

Vreau să spun ceva şi despre venituri. Sunt anunţurile alea, cu venituri de 8000-10.000 de lei… Nu, nu vei avea! Cunosc oameni care stau la muncă între opt şi zece ore pe zi, şapte zile din şapte şi nu ajung la banii ăia, 8000 de lei. Nici nu bacşiş, nici cu nimic. Cel mai mult bacşiş am făcut în perioada sărbătorilor, prin decembrie, când lumea e mai darnică şi trebuie să fii mai bun, am făcut undeva la 40 de lei pe zi, în loc de 20 de lei, cât făceam de obicei

„, sunt mărturisirile unui tânăr, care este livrator la Tazz.

@lucianbulai020 Cum e cu banii din livrări? #fyp #pentrutine #tazz #tazzbyemag #livrator #livratoritazz #romania #fy #foryou ♬ Lofi nostalgic old music box(833007) – NARU