DRAMA URIAŞĂ prin care trece CAROLINE WOZNIACKI. Diagnosticul CRUNT pus de MEDICI: adio, tenis!

Caroline Wozniacki a inceput o noua viata dupa ce, in urma cu jumatate de an, a fost diagnosticata cu o boala autoimuna, artrita reumatoida.

27 feb. 2019, 09:10
DRAMA URIAŞĂ prin care trece CAROLINE WOZNIACKI. Diagnosticul CRUNT pus de MEDICI: adio, tenis!

Caroline Wozniacki spune ca viata sa a luat o noua turnura dupa ce a primit acest diagnostic. Fiecare zi a devenit o noua provocare, iar starea de spirit de dimineata ii arata clar daca va putea sau nu sa joace sau sa se antreneze.

Caroline Wozniacki, în PERICOL! Anunţ şocant în circuitul WTA: „Nu ştim cât va mai putea juca tenis!”

„Sunt clipe foarte grele atat pentru corp, dar si din punct de vedere mental. In fiecare dimineata trebuie sa fii pozitiv, altfel n-ai cum. Trebuie sa iau lucrurile asa cum sunt. Intr-o zi ma pot simti bine, dar a doua zi totul poate fi exact pe dos. Nu mai am aceeasi energie si simt dureri aproape peste tot. Din acest motiv, trebuie sa dorm mai mult, sa ma odihnesc in loc sa fac ceva pentru mine”, a spus Caroline Wozniacki intr-un interviu pentru postul danez TV 2.

Totusi, chiar daca a iesit din top 10 WTA, daneza exclude sa se retraga in acest an: „Este clar ca aceasta boala mi-a facut misiunea si mai grea. Totusi, am incredere ca pot concura la un nivel inalt. Voi lupta pana la capat”.