Cornelia Rednic a dezvăluit secretul unei diete de succes. A slăbit 30 de kilograme fără niciun tratament corporal

Fanii Corneliei Rednic au fost impresionați de transformarea totală a artistei care a reușit să slăbească nu mai puțin de 30 de kilograme.

27 nov. 2021, 10:38
Cornelia Rednic a dezvăluit secretul unei diete de succes. A slăbit 30 de kilograme fără niciun tratament corporal

Cornelia Rednic a dezvăluit secretul unei diete de succes. Soția lui Lupu Rednic a venit cu o schimbare radicală, iar pe lânga noua siluetă, a adoptat și un nou look. Cântăreața de muzică populară a decis să adopte o coafură scurtă, care o avantajează de minune.

Cornelia Rednic a dezvăluit secretul unei diete de succes. A slăbit 30 de kilograme fără niciun tratament corporal

„Foarte multă lume îmi zice că arăt bine. Îmi place, îmi cade bine când îmi spun oamenii că sunt frumoasă, că am o energie bună, că se simt bine în jurul meu. Am ales să dau la o parte orice fel de gând negativ.

Viața îți oferă tot felul de situații. Am ales să răspund cu bine la absolut orice situație, să fiu așa cum mi-aș dori ca toți ceilalți să fie cu mine.

Aș vrea eu (n.r. să țină reguli la mâncare). Eu am predispoziție spre îngrășare. Mi-aș dori să nu se mai audă că am slăbit și am ajuns în spital. Niciodată nu am ajuns în spital. Da, am făcut o foame prin 1998, atunci mi s-a slăbit puțin organismul. Nu mănânc foarte mult. Tot eu trebuie să mă autoeduc. Eu sunt o gurmandă. Pentru mine este o plăcere tot ce e legat de mâncare. Fac mâncare cu o bucurie și cu un drag de nu se poate.

Niciun tratament corporal nu fac. În ultima perioadă recunosc că nu mai fac sport. Poate că am devenit un pic mai leneșă. Eu alergam foarte mult. Am făcut și sport de sală foarte mulți ani. Mie îmi place aerul liber, libertatea. Alergam 6-7 kilometri. Făceam mișcare. Recunosc că în ultima perioadă am lăsat-o un pic moale, dar trebuie să reiau”, a povestit Cornelia Rednic, pentru FANATIK.

Alături de schimbările fizice, artista recunoaște că în ultima perioadă s-a apropiat foarte mult și de Biserică și de Dumnezeu.

Cu scurt timp înainte de a împlini 46 de ani, Cornelia Rednic a spus că-și dorește de la viață doar sănătate. A povestit cum a învățat lecția iertării de sine și cum să fie iertătoare și cu cei din jurul său.

„Iisus Hristos ne-a lăsat să învățăm două lecții: lecția iertării – să te ierți pe tine și pe cei din jurul tău și lecția iubirii – să te iubești pe tine și să-i iubești pe oamenii din jurul tău, tot ceea ce te înconjoară. Am planurile pe care le are Dumnezeu cu mine. La vârsta mea îmi doresc să fiu sănătoasă eu și toți cei dragi mie. Nu îmi doresc nimic altceva‘, a completat soția lui Lupu Rednic.

Citește și: Dieta – minune care te scapă de kilogramele în plus până la Crăciun. Consumaţi în fiecare zi alimente de o anumită culoare