Dramele imense din viața lui „Dezbrăcatu”. „Am pierdut soră, frate, tată și am avut o mamă care a stat 16 ani la pat!”

Codruț Kegheș, co-prezentator al emisiunii "Cronica Cârcotașilor" de la Prima TV, cunoscut şi pentru interpretarea personajului Cătălin Dezbrăcatu, a vorbit deschis despre copilăria sa și dramele care i-au marcat viața.

09 nov. 2021, 16:45
Dramele imense din viața lui „Dezbrăcatu”. „Am pierdut soră, frate, tată și am avut o mamă care a stat 16 ani la pat!”

Dramele imense din viața lui „Dezbrăcatu”. Codruț Kegheș, co-prezentator al emisiunii „Cronica Cârcotașilor” de la Prima TV, cunoscut şi pentru interpretarea personajului Cătălin Dezbrăcatu, a vorbit deschis despre copilăria sa și dramele care i-au marcat viața.

Dramele imense din viața lui „Dezbrăcatu”

„Dragilor, Codruț a avut o copilărie simplă, sănătoasă, cu multe necazuri… Am pierdut soră, frate, tată și am avut o mămică de care am avut mare grijă și care a stat 16 ani la pat! Însă am ajuns om mare! În public rar am vorbit despre asta, pentru că am vrut ca lumea să râdă pentru ce fac, și nu să mă privească cu milă și tristețe!”, a spus vedeta pentru Viva!.

De ce nu mai prezintă Şerban Huidu „Cronica Cârcotaşilor” şi ce spune despre Mihai Găinuşă

Mama lui Codruţ Kegheş a fost timp de 16 ani paralizată și a suferit şase operații la cap. „Să stai cu mama la ATI, de acolo să pleci să fii comic și după să te întorci la ea… E o temă de lucru pentru cei care spun că au probleme. Dacă era să știu prin câte voi trece cu mama… poate că nu mai eram întreg la cap, dar, uite, acum mă uit în timp și sunt tare împlinit că am făcut absolut tot pentru mama și confortul ei, și asta le recomand tuturor celor care au acasă părinți bolnăviori!”, a mai spus cel cunoscut ca „Dezbrăcatu”.