O judecătoare de 32 de ani, găsită moartă în apartament. Colegii au dat alarma la 112

Tânăra magistrată a fost găsită fără suflare în propria locuință, iar acum anchetatorii iau în considerare toate scenariile posibile, inclusiv sinucidere.

14 sept. 2023, 08:47
O judecătoare de 32 de ani, găsită moartă în apartament. Colegii au dat alarma la 112

O judecătoare de 32 de ani din Gherla a fost găsită moartă în casa ei. Alerta a fost dată de colegi, îngrijoraţi că femeia nu a ajuns la muncă. Oamenii și-au dat seama că ceva nu este în regulă în momentul în care tânăra nu s-a prezentat la lucru, astfel că au fost alertat polițiștii care au căutat-o pe judecătoare. A fost găsită fără suflare în propria locuință, iar acum anchetatorii iau în considerare toate scenariile posibile, inclusiv sinucidere.

Autorităţile au deschis o anchetă pentru a determina împrejurările în care s-a produs decesul judecătoarei, conform GherlaInfo.ro.  Judecătoarea Andrada Ştefana Pavel ar fi trebuit să se prezinte miercuri dimineaţă la serviciu, iar faptul că nu a apărut, i-a îngrijorat pe colegi, care au dat alarma. La orele amiezii a fost sesizată poliția despre faptul că tânăra judecătoare nu răspunde la telefon.

Oamenii legii au reușit să pătrundă în interiorul locuinței din oraș, unde au găsit-o pe judecătoare fără suflare. În acest caz se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul.

„La data de 13 septembrie a.c., în jurul orei 12.15, Poliția municipiului Gherla a fost sesizată despre faptul că o femeie de 32 ani, nu mai raspunde la telefon. S-a pătruns în locuința cu sprijinul ISU Cluj, unde femeia a fost găsită decedată în locuință. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzei decesului”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

În urmă cu o săptămână polițiștii găseau mort în casă un profesor din Câmpulung, care nu mai fusese găsit de o săptămână. Bărbatul nu s-a mai prezentat la lucru la școala gimnazială din localitatea Poienarii de Muscel, astfel că cineva a sunat la 112.

Cadavrul bărbatului a fost descoperit în casă și se pare că acesta murise de câteva zile, fiind în putrefacție. Corpul neînsuflețit a fost transportat la morgă pentru a fi efectuată necropsia și pentru a se afla cu exactitate cauza morții. Colegii bărbatului în vârstă de 57 de ani spun că acesta locuia singur și nu a mai fost văzut de mai bine de o săptămână.

Și-a dat viața pentru frumusețe. O tânără de 17 ani a murit, după ce și-a făcut o intervenție estetică

Anchetatorii au transmis că trupul bărbatului nu prezenta urme de violență, astfel că cel mai probabil Ion Popescu a murit din cauza unor probleme medicale. Potrivit curier.ro și în Argeș un bărbat a fost găsit decedat în casa sa din comuna Bascov. Individul în vârstă de 55 de ani s-a autoaccidentat și a pierdut foarte mult sânge, astfel că nu a mai putut fi salvat.

”Polițiștii piteșteni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că un bărbat de 55 de ani a fost găsit la domiciliul pe raza comunei Bascov, decedat. Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești, a rezultat că bărbatul prezenta o plagă tăiată la un membru superior”, au transmis autoritățile.

Cel mai posibil survenită ca urmare a unei autoaccidentări, care a generat o leziune cu pierdere masivă de sânge. ”În cauză urmează să fie întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, iar cauza decesului urmează să fie stabilită prin efectuarea autopsiei medico-legale.

Tragedie în showbiz. Charlie Newling, starul reality show-ului The Bachelorette, a murit la vârsta de 36 de ani

Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc”, a transmis IPJ Argeș. Între timp, o femeie din Brașov și-a ținu fiul mort în casă timp de două săptămâni, iar cei care au chemat Poliția au fost vecinii, alertați de mirosul puternic.

Ajunși la fața locului polițiștii au găsi cadavrul bărbatului în vârstă de 58 de ani, care locuia alături de mama sa de 90 de ani. Bărbatul murise de două săptămâni, însă femeia a decis să-l ”păstreze”, l-a acoperit cu câteva prosoape și l-a lăsat să zacă în casă. Cadavrul acestuia a fost descoperit în dormitor, după ce vecinii nu au mai suportat mirosul de cadavru și au alertat autoritățile.

Polițiștii au ajuns la fața locului în câteva minute și au făcut descoperirea șocantă. Conform presei din Brașov, bărbatul lucra ca tehnician la un operator de televiziune prin cablu, însă a devenit alcoolic în urmă cu mai mulți ani. Vecinii spun că bărbatul suferea de ciroză, însă motivul pentru care a muri rămâne momentan necunoscut.