Drumul Deliei Matache până la altar: De la filmuleţe deocheate, la o relaţie cu un bărbat însurat

Weekendul aduce una dintre cele mai aşteptate nunţi ale anului, cea dintre cântăreaţa Delia Matache şi afaceristul gorjean Răzvan Munteanu. Cântăreaţa spune că relaţia cu Răzvan este cel mai frumos lucru care i s-a întâmplat până acum, aşa că a decis să îşi pună în sfârşit pirostriile. Până să ajungă aici, Delia a trecut însă prin mai multe relaţii eşuate, care s-au bucurat din plin de mediatizare.

RomaniaTV.net
14 sept. 2012, 19:00

Delia Matache a împlinit anul acesta 30 de ani, pe 7 februarie, şi a decis că este momentul să se aşeze la casa ei. Mai ales că a dat peste Răzvan Munteanu, despre care spune că este „cel mai frumos lucru” din viaţa ei. O tratează ca pe o regină şi a făcut-o să uite complet de toate eşecurile din viaţa amoroasă de până acum.

Aflată în lumina reflectoarelor încă de la 17 ani, când făcea furori în duet cu Nick, cu care forma grupul N&D, Delia a fost mai mereu în atenţia paparazzilor, nicio relaţie de-a ei nefiind trecută cu vederea de presa mondenă.
 
Zvonuri despre viaţa amoroasă a Deliei au fost multe, dar cele mai mediatizate relaţii au fost cele cu Florin Moldoveanu, Edi Iordănescu, Matteo şi Silviu Stratulat. De-a lungul timpului, lumea a vorbit şi despre relaţii cu Alexandru Erbaşu sau Răzvan Fodor, dar niciodată acestea nu au fost confirmate.

Prima iubire mediatizată a Deliei a fost cea cu Florin Moldoveanu. Cei doi au fost împreună timp de doi ani, dar despărţirea a fost una destul de urâtă, Florin părăsind-o pe cântăreaţă pentru o altă femeie, cu care avusese o relaţie paralelă şi pe care s-a hotărât până la urmă să o ia de nevastă.

 

 

Nu după mult timp, Delia a început o relaţie cu Edi Iordănescu, fiul antrenorului de fotbal Anghel Iordănescu. Edi, care la momentul respectiv era fotbalist în Divizia B, şi Delia se cunoşteau deja de un an, dar au decis să ducă relaţia la un alt nivel.

După aproape un an în care doar au ieşit împreună, cei doi s-au mutat sub acelaşi acoperiş. Mutarea nu a fost însă de bun augur pentru cei doi, odată cu acest pas apărând şi problemele în „paradis”. Motivul: cei doi amorezi nu reuşeau să petreacă prea mult timp împreună, din cauza vieţii profesionale agitate. Aşa că, după ce eforturile pe care le-au făcut pentru a face relaţia să meargă au eşuat, cei doi s-au despărţit în termeni amiabili.

Furtuna a apărut însă după câţiva ani, la sfârşitul lui 2010, când paparazzii au pus mâna pe filmuleţe compromiţătoare pentru cei doi. Într-una dintre înregistrări, Delia se mişca lasciv şi îl implora pe Edi să facă sex cu ea, iar într-o altă înregistrare, în care Delia este filmată, iar fiul lui Anghel Iordănescu era în rol de cameraman, cei doi aveau o discuţie despre o presupusă infidelitate a cântăreţei.

După încheierea relaţiei cu Edi Iordănescu, Delia a trăit o poveste de iubire cu Matteo, cântăreţ şi el. Cei doi au fost împreună doi ani, din 2006 până în 2008. Relaţia perfectă dintre cei doi nu s-a desfăşurat doar în intimitate, ci şi pe plan profesional, însă de la un moment dat lucrurile au părut că nu mai au nicio şansă să evolueze. Aşa că au decis că e mai bine să o apuce pe drumuri separate, cel puţin la nivel personal. Contrar obiceiului de pe la noi, unde poveştile de dragoste din lumina reflectoarelor se termină aproape invariabil cu scandal, cei doi au rămas prieteni şi chiar au continuat să colaboreze la nivel profesional.

După despărţirea de Matteo, Delia s-a aruncat în braţele avocatului Silviu Stratulat, însă povestea nu a durat foarte mult, fiind una cu suişuri şi coborâşuri.

Dornică de o relaţie stabilă, Delia a decis să se împace cu Florin Moldoveanu, cel care în urmă cu câţiva ani o părăsise pentru a se căsători cu o altă femeie. În 2009, chiar de ziua artistei, cei doi şi-au adus aminte de vremurile bune şi s-au împăcat. Mai mult, la scurt timp ei s-au mutat împreună, dar cum Florin nu părea prea dornic să divorţeze şi să se concentreze doar asupra Deliei, relaţia s-a rupt fără prea multe comentarii, după aproape doi ani.

Mai ales că Delia îl cunoscuse deja pe Răzvan Munteanu, cel care acum i-a devenit soţ şi cu care sâmbătă îşi va uni destinele şi în faţa lui Dumnezeu.

Cununia religioasă va avea loc la biserica Sf. Spiridon cel Nou, iar masa, felicitările şi dansul la Buftea. Printre cei care vor întreţine atmosfera la petrecere se va număra Horia Brenciu.

Invitaţii la nunta Deliei cu Răzvan, care s-au căsătorit deja civil pe 31 august, la Poarta Sărutului, se vor delecta cu un meniu bogat, care va include atât preparate din bucătăria internaţională, cât şi mâncăruri specifice din Oltenia.

Delia, care nu s-a dovedit a fi superstiţioasă şi a arătat deja lumii rochia de mireasă pe care o va purta la eveniment, a dezvăluit că Răzvan i-a făcut o surpriză şi i-a pregătit o lună de miere în Africa.